Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Що подарувати дружині на річницю весілля

Що подарувати дружині на річницю весілля
 

Річниця весілля – це день народження вашої сім'ї, про який забувати ні в якому разі не можна, чим іноді грішать чоловіки. До того ж, подарунок на річницю – це не тільки можливість висловити свої найсвітліші почуття по відношенню до коханої половинки, а й внести частку романтики у ваші стосунки. Що подарувати дружині в цей особливий для вашої родини день? Про це читайте далі.



Кожен чоловік знає, що є подарунки, які будь-якій жінці завжди буде приємно отримати, і зайвими такі речі не бувають. До цієї категорії можна віднести золоте кільце, сережки, намисто або іншу прикрасу, нові парфуми, гарну сукню або чарівну нижню білизну. Будь-який з цих подарунків, доповнений букетом улюблених квітів, викличе неймовірний захват і море радості.

Хочете піднести щось оригінальніше? Тоді просто прислухайтеся до того, що вона говорить – жінки не вміють приховувати своїх бажань і завжди говорять вголос про те, чого б їм хотілося. Ваша ж задача, як люблячого чоловіка – уважно вислухати, записати всі її забаганки, і до свята вибрати щось з цього списку. Дивно й те, що, озвучивши своє бажання, до моменту вашої річниці вона вже може і забути про те, що говорила, і в її очах ви станете справжнім чарівником, який якимось дивом вгадав одне з її бажань.

Але, щоб по-справжньому здивувати, простого подарунка буде замало. Основній масі жінок не так важливий сам подарунок, скільки те, як він був піднесений. І навіть якщо ви на наступний день подаруєте їй кільце з вишуканим діамантом, такий подарунок оціниться набагато менше, ніж банальна рамочка з фоткою, але подана вранці зі сніданком у ліжко і приємними словами любові на вушко. І навіть якщо ви запланували романтичну вечерю в ресторані на вечір в якості сюрпризу, про це варто сказати з ранку.

Річниця весілля – це не просте свято. І найцінніше, що ви можете подарувати своїй коханій дружині в цей день – нагадати їй, як сильно ви її любите, що для вас вона – така ж красива і бажана, як і в день вашої зустрічі. Але ж для цього потрібно зовсім небагато, просто постарайтеся згадати, що такого особливого ви робили для неї, поки намагалися домогтися її руки і серця. Написане крейдою на асфальті визнання, милий букет квітів, відправлений на роботу, романтичний лист, включена вранці пісня, під яку ви танцювали свій перший танець як подружжя і багато інших дрібниць, які не вимагають великих витрат, обов'язково зворушать до глибини душі і покажуть, як сильно ви її любите.

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас