Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

На вихідні до столиці – що відвідати з дитиною?

На вихідні до столиці – що відвідати з дитиною?
 

Літні канікули – чудовий час, коли дитина може зайнятися всім, що їй цікаво, проводити максимум часу на свіжому повітрі і, звичайно ж, побачити нові місця. Зробити літо по-справжньому незабутнім для дитини допоможе цікава подорож. При цьому зовсім не обов'язково їхати в іншу країну, адже Україна також багата різними визначними пам'ятками, особливо це стосується столиці. Якщо ваша дитина ще жодного разу не була у Києві, тоді обов'язково сплануйте тур хоча б на вихідні – ця поїздка їй запам'ятається назавжди.

Готелі у Києві

Для туристів в Києві є маса варіантів, де можна зупинитися – готелі, приватні квартири, хостели, готові запропонувати різні рішення як за ціною, так і за місцем розташування. При цьому можна знайти готелі, які пропонують спеціальне дитяче меню, доступні ціни, незважаючи на близьке розташування до центру, і навіть можливість забронювати номер з хорошою знижкою. При цьому практично всі вони мають свої сайти в мережі, тож ви зможете заздалегідь подивитися номери і розташування по карті. Якщо ви віддаєте перевагу домашньому комфору, тоді, звичайно, краще орендувати квартиру, хостели ж для проживання з дітьми – не найзручніший варіант, проте найекономніший.

Що відвідати?

У Києві є безліч як історичних місць, які будуть цікаві дитині шкільного віку, так і різних розваг, від яких малюк залишиться в захваті. Якщо говорити про історичні місця, то просто обов'язково потрібно відвідати Києво-Печерську Лавру – найголовнішу святиню України, Софійський Собор – найстаріший храм Київської Русі, побудований Ярославом Мудрим, Андріївський узвіз (тут загляньте в музей Булгакова), Золоті ворота – головний в'їзд до древнього Києва , пам'ятник засновникам Києва, монумент Батьківщина-Мати, Старокиївську гору – місце, де розташовувалися резиденції київських царів і до сих пір збереглися фундаменти деяких з них. Цим списком не обмежується кількість історичних пам'яток Києва, але не кожна дитина подужає і цей список головних місць.

З розважальних місць кожному малюку буде неймовірно цікаво відвідати зоопарк, дельфінарій, особливо поплавати з дельфінами, можна відвідати і аквапарк з безліччю гірок і атракціонів, сходити в цирк або, в крайньому випадку, можна зайти в будь-який торгово-розважальний центр, де ви знайдете безліч розваг для дітей на будь-який смак.

А можна поєднати приємне з корисним, наприклад, запланувавши похід в планетарій або Експеріментаріум – музей, де всі закони математики, фізики та хімії показані на прикладі різних механізмів і взаємодії предметів.

У Києві завжди є, що подивитися і що відвідати, навіть якщо ви там вже бували.

Як заощадити?

Якщо в невеликих містах програми лояльності і різні купони не сильно поширені, то в столиці такі речі можуть допомогти вам значно заощадити. Тому перед поїздкою рекомендуємо заглянути на сайти акцій і купонів Києва, де ви зможете за копійки придбати хороші знижки і добре заощадити на їжі, житлі і відвідуванні різних місць.

І ще одна порада – вирушайте до столиці в серпні. Чому? Так ви зможете відмінно провести час і до того ж купити все необхідне до школи, теж заощадивши сімейний бюджет. Вся справа в тому, що саме в останній місяць літа у всіх торгових центрах стартують сезонні розпродажі, де можна непогано оновити гардероб дитини до нового навчального року, а на шкільних ярмарках – купити все необхідне приладдя. Поєднайте приємне з корисним!

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас