Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

5 правил, які допоможуть прискорити переїзд

5 правил, які допоможуть прискорити переїзд

Переїзд на нове місце проживання – це, безумовно, радісна подія, особливо якщо мова йде про власну квартиру більшої площі або підвищення по роботі з перспективою подальшого розвитку. Але це також завжди досить виснажливий і тривалий процес, який інколи просто вимотує всі сили, особливо якщо ви працюєте, і для цього потрібно ще якось примудритися знайти достатньо часу.



Як зробити квартирний переїзд максимально простим, швидким і легким? Ми розповімо 5 золотих правил, які навряд чи стануть новинкою для вас, але взявши їх на озброєння, ви зможете завершити переїзд максимально швидко.

Готуйтеся до переїзду заздалегідь

Якщо у вас є хоча б тиждень в запасі, то не потрібно відкладати збір речей на останній день, краще почніть підготовку заздалегідь. Повірте, присвячуючи цьому питанню 1-2 години на день навіть після роботи, ви встигнете зібрати все, і при цьому куди більш акуратно, ніж якщо присвятіть цьому питанню всі вихідні.

Довірте упаковку професіоналам

Звичайно, щоб заощадити час і кошти, частину речей можна упакувати і самостійно, але ось що стосується негабаритних і крихких – цю справу краще довірити професіоналам. Звісно, ви можете спробувати упакувати і їх, але уявіть, скільки часу у вас займе лише упаковка сервізу з 24 кришталевих келихів, кожен з яких потрібно обмотати захисною плівкою. З цим питанням професійний працівник впорається значно швидше, а ви зможете витратити заощаджений час на інші, більш ефективні заняття.

Запасіться коробками заздалегідь

Так, сьогодні купити великі коробки для переїзду – не проблема. Але, якщо ви кинетеся за ними в останній момент, в найближчому магазині вони можуть просто закінчитися, у другій точці виявиться не робочий час, а в третій – кількості коробок в наявності може не вистачити навіть на половину речей. Тому, поки є час, подбайте про це заздалегідь.

Вибирайте відповідний транспорт

Навіть, якщо вам не далеко переїжджати, і ви порахували, що найняти невелику машину і зробити пару ходок буде дешевше – не варто ніколи так ризикувати, а краще найняти машину відповідного розміру. Справа в тому, що завжди є ризик, що машина просто застрягне десь по дорозі в пробці, і якщо вам потрібно зробити не одну, а кілька ходок, то в умовах сучасного трафіку це може зіграти з вами поганий жарт. Тим більше, що кожна поважаюча себе компанія в своєму арсеналі, як правило, має кілька різних за розміром машин. Наприклад, ось сторінка транспортної компанії ТАР-Транс, де ви зможете дізнатися детальнішу інформацію щодо цін і наявності різних видів вантажних автомобілів. До того ж, описавши майбутній обсяг робіт, досвідчені професіонали підкажуть, скільки приблизно це займе часу і який автомобіль краще найняти. Не дарма ж кажуть – скупий платить двічі.

Виберіть час переїзду

Не будемо говорити про те, що до моменту прибуття вантажників всі речі повинні бути спаковані – це і так зрозуміло, само собою. Але для того щоб не потрапити в пробку, втративши чимало часу і коштів, постарайтеся вибрати день і час, коли дороги найменше перевантажені, тим більше що і основна маса компаній із задоволенням підкажуть, як це зробити. Найбільш вдалими годинами для переїзду в мегаполісі можна назвати ранковий час з 10 до 12 у вихідні дні, поки основна маса людей ще вдома і трафік максимально розвантажений, і вівторок, принаймні в це вірили наші предки.

Продумайте все заздалегідь – це займе трохи часу, поте ваш переїзд стане значно комфортнішим і безпечнішим. Бажаємо вам приємної зміни місця проживання, успіху і безлічі щасливих моментів, які ви ще обов'язково переживете в новому житлі.

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас