Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Стильна сукня своїми руками: 3 прості викрійки сукні футляр

Стильна сукня своїми руками: 3 прості викрійки сукні футляр
 

Вдома стоїть швейна машинка без діла, а ви весь час думаєте, як би заощадити і при цьому виглядати стильно? Рішення очевидне – пошити обновки для гардеробу своїми руками! При цьому у вас вийде ексклюзивне вбрання, яке, до того ж, прекрасно сидітиме саме на вашій фігурі. Повірте, це під силу навіть тим, хто раніше ніколи не захоплювався шиттям.



Тим більше що зараз в мережі можна знайти купу простих і цікавих викрійок і майстер-класів, за допомогою яких можна зшити собі відмінний модний і стильний наряд всього за пару годин.

Сукня-футляр – це класика, вона завжди прекрасно сидить на будь-якій фігурі і доречна як для роботи, так і на святі. Сама форма такої сукні – одна з найпростіших, при цьому з нею дуже легко експериментувати. Сьогодні хочемо поділитися з вами трьома стильними ідеями таких суконь – вони дозволять вам створити оригінальні і стильні наряди для себе, які виглядатимуть не гірше, ніж куплені в дорогому бутіку.

Сукня-футляр з горловиною

сукня футляр викрійка

Беремо класичну викрійку для свого розміру, трохи змінюємо її, як показано на схемі, і розкроюємо плаття – закриваємо виточки на талії, перенісши їх в бічний шов, а нагрудну виточку переводимо на горловину. Для цього наряду краще брати м'яку струмливу тканину, тоді ваш образ буде більш повітряним. Сама робота займе не більше пари годин, але результат неодмінно порадує вас і здивує ваших близьких. Ця сукня прекрасно підійде для спекотної літньої погоди.

Сукня-футляр з рукавами

сукня футляр викрійка

Над викрійкою цієї сукні доведеться потрудитися трохи довше, особливо, якщо ви раніше не займалися шиттям. Проте вона ідеально сяде по вашій фігурі, підкресливши всі її переваги. При чому, якщо взяти тканину більш тонку, така сукня підійде для літа, а з товщою тканиною у вас з'явиться відмінний наряд на осінь і весну. Залишиться лише доповнити образ аксесуарами і йти підкорювати всіх своїм стильним образом.

Сукня-футляр зі складками на спідниці

сукня футляр викрійка

Дуже цікавий варіант тієї ж класичної сукні-футляр, але вже зі складками на спідниці, стане прекрасним варіантом на будь-яке свято. Щоб пошити таку сукню, вам знадобитися звичайна форма сукні. Так само, як і в першому варіанті, прибираємо виточки на талії, перенісши їх в бічний шов, нагрудну виточку переводимо також в бічний шов. Ділимо сукню по лінії талії і на нижній передній половинці будуємо складки. Ось і все – абсолютно нічого складного: кроїмо, зшиваємо і нова ошатна сукня готова.

Спробуйте самі, і ви здивуєтеся, як легко можна зшити для себе чудову сукню, при чому всього за пару годин.

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас