Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як здивувати дівчину – корисні поради закоханим хлопцям

Як здивувати дівчину – корисні поради закоханим хлопцям
 

Всі дівчата, без винятку, просто обожнюють, коли їм дарують квіти і приємні милі подаруночки, незалежно від того, чи є для цього якийсь привід, чи ні. Про те, як здивувати свою дівчину в особливий для неї день або просто так, незалежно від того, поруч ви чи ні, ми розповімо далі.



Без грошей

Хоч основна маса чоловіків вважає, що для того щоб підкорити серце дівчини потрібні гроші, насправді приємно здивувати, порадувати і викликати захоплення можна і без них. Як? Наприклад, навчіться грати на гітарі її улюблену пісню і виконайте на побаченні або в день вашої річниці, напишіть вірш, і нехай він буде трохи не злагодженим, головне, щоб було написано від душі з найтеплішими ніжними словами. Або, як варіант, підмовте друзів і влаштуйте маленький флешмоб з визнанням. Варіантів море, просто проявіть трохи фантазії.

В інтернеті

Сьогодні різноманітні сайти і соціальні мережі користуються все більшою популярністю, так чому б тоді не здивувати свою дівчину в мережі, де вона напевно іноді проводить свій час? Як це можна зробити? Якщо хочете привітати або просто порадувати, можете замовити банер з привітанням у вконтакте або фейсбуці – це буде дуже оригінально і незабутньо. Як варіант, в подарунок на день народження або будь-яке інше свято можна замовити окремий блог, який вона зможе вести, і хто знає, можливо, саме такий ваш подарунок зробить з неї відомого блогера і дозволить більше не сидіти в задушливому офісі.

Вранці

Якщо хочете не тільки порадувати, але і подарувати гарний настрій коханій на весь день, тоді підготуйтеся заздалегідь і вранці привітайте, якщо у вас особливий привід, або придумайте його самі, наприклад, скажіть, що сьогодні день найчарівнішої, найніжнішої і самої коханої дівчини. До того ж можна приготувати смачний сніданок і піднести невеличкий букетик квітів.

Бажаним подарунком

Дівчата завжди озвучують свої бажання, і якщо хочете дійсно порадувати і здивувати кохану, то просто прислухайтеся до її «хотінь». При чому, перевірено, набагато більше захоплення викликає той подарунок, про який вона вже й забула, а не той, про який сказала напередодні. Хоча і те, і інше безсумнівно порадує і покаже, наскільки уважно ви до неї ставитеся.

На відстані

Для того щоб здивувати і порадувати кохану дівчину, зовсім не обов'язково бути поруч. Навіть якщо зараз вас розділяють кілометри – це не проблема, адже завжди можна замовити якийсь милий подарунок з доставкою кур'єром особисто в руки. Те ж саме стосується і квітів – таке замовлення можна оплатити картою, а обраний вами презент доставлять точно за адресою в зазначений час. Повірте, такому сюрпризу буде рада будь-яка дівчина.

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас