Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Головні прикраси осені 2016: що і як носити

Головні прикраси осені 2016: що і як носити
 

Прикраси – найкращий спосіб проявити свою індивідуальність і підкреслити власний неповторний стиль. Від сезону до сезону змінюються не тільки модні тенденції в одязі, а й прикраси, і навіть стиль їх носіння. Що в тренді цієї осені, які прикраси, коли надягати і з чим поєднувати? – Про все це розповімо далі.



Цей осінній сезон досить суперечливий, хоча б тому що актуальні цієї осені одночасно два напрямки в дизайні прикрас – класика, особливо актуальні вироби в стилі рококо та бароко, і неординарність у всіх її проявах. При чому, якщо говорити про ювелірні прикраси, то для осені, звичайно, більше підходять золоті вироби. Також рекомендуємо придивитися і до прикрас з рожевого золота і комбінованих сплавів декількох металів.

Головне правило вибору будь-яких ювелірних прикрас цієї осені – менше штампованості, більше оригінальності. Отже, вибираючи аксесуар для себе, намагайтеся віддати перевагу тому виробу, який найменше схожий на заводський, а більше – на одиничний дизайнерський екземпляр. Те ж саме стосується і біжутерії – в моді ексклюзивні вироби з великими необробленими камінцями. Само собою зрозуміло, що носити такі прикраси варто по одній, не перевантажуючи образ.

Все, що було сказано вище, стосується вечірнього образу, а вдень для походу на роботу або просто у справах краще віддати перевагу простим і непомітним прикрасам – витонченим сережкам, одному, максимум парі кілець і тоненькій підвісці на ланцюжку з золота. Особливо актуально це для жінок, молоді ж дівчата можуть дозволити собі трохи більше – одна прикраса в більш ніжному і романтичному вінтажному стилі з великим каменем, наприклад, підвіска або кільце, але на цьому варто зупинитися.

Як не дивно, але в цьому сезоні в повсякденному образі яскраві прикраси не актуальні, вони доречні тільки для вечірнього виходу. Ось вона, та сама двоїстість моди цього сезону, про яку ми говорили на самому початку: класика і оригінальність, помірність і нарочито підкреслена індивідуальність – все це дивним чином змішалося в модних трендах цієї осені.

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас