Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Практичність і економія, або чому варто встановити металопластикові вікна прямо зараз?

Практичність і економія, або чому варто встановити металопластикові вікна прямо зараз?
 

З моменту своєї появи металопластикові вікна завоювали величезну популярність завдяки своїй невеликій вартості (в порівнянні з дерев'яними вікнами), оптимальному співвідношенню ціни і якості, простоті у догляді, відмінним ізоляційним властивостям і простому і акуратному зовнішньому вигляду. Саме тому все більше людей вибирають для свого будинку вікна з ПВХ. Але є і ті, які не бачать очевидних переваг металопластикових рам перед дерев'яними. Так чому ж вам все ж таки варто замінити дерев'яні вікна на віконця з ПВХ?



Перш ніж перейти до переваг самих металопластикових вікон, нагадаємо про важливої причини поставити їх прямо зараз. Це, звичайно ж, державна програма Енергозбереження, яка передбачає покриття державою 30% вартості вікон, куплених в кредит. Скориставшись цією програмою, ви непогано заощадите на установці ПВХ вікон, але не тільки. Ваші нові вікна будуть ефективніше зберігати тепло в квартирі, що дуже актуально в цьому році, коли нам обіцяють таке зростання цін на комунальні послуги і на централізоване опалення особливо.

Отже, енергоефективність – перша і, мабуть, найважливіша перевага металопластикових вікон. Віконна рама відіграє вирішальну роль у забезпеченні теплоізоляції, і профілі з ПВХ є найбільш енергоефективними (в порівнянні з дерев'яними і алюмінієвими). Вони допоможуть заощадити гроші, які ви витрачаєте на автономне опалення або ж отримати максимум від централізованого опалення, за яке ви платите.

Друга перевага – також економія, але тепер це стосується вартості самих вікон і їх обслуговування. Так, металопластикові вікна обійдуться дешевше за дерев'яні на 20-30% (і на 30% дешевше за алюмінієві). Плюс, їм потрібен мінімальний догляд, а значить, і на їх обслуговування ви практично не будете витрачатися. А ще врахуйте, що віконця з ПВХ коштують до 50 років, так що ви заощадите і в довгостроковій перспективі.

Третя, також досить важлива перевага – за металопластиковими вікнами легко доглядати. Так, у дерев'яних вікнах потрібно міняти скло кожні два роки, а перефарбовувати – кожні п'ять років. Профіль з ПВХ же дуже стійкий до погоди, тому і служить десятки років. А щоб вимити його, вам знадобиться лише миючий засіб для посуду – для самого профілю, а також засіб для миття вікон – для стекол.

І четверта перевага, важлива для тих, хто піклується про навколишнє середовище - вікна з ПВХ на 100% підлягають вторинній переробці. Плюс, при їх виготовленні використовується мінімум ресурсів природи, в порівнянні з виробництвом дерев'яних вікон. А ще самі по собі металопластикові вікна дозволяють економити газ або електрику, які кожен з нас використовує для опалення свого житла.

Отже, як бачите, є справді вартісні причини замінити свої старі вікна на вікна з ПВХ. Якщо вас цікавить установка пластикових вікон у Львові, ми рекомендуємо звернутися в компанію «Вітраж». На сайті vikna-dveri.lviv.ua ви зможете дізнатися більше про переваги замовлення вікон ПВХ саме тут, а також замовити зворотний дзвінок, щоб задати всі питання, що вас цікавлять.

Автор: Сальнікова Анна

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас