Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як заощадити на покупці дитячого одягу

Як заощадити на покупці дитячого одягу

Діти ростуть дуже і швидко і, як правило, не встигаючи зносити чергову пару штанів або куртку, доводиться кудись дівати старі речі і купувати нові. Кожен сезон купувати новий одяг у фірмових магазинах може дозволити собі далеко не кожна молода сім'я. Як же можна заощадити на покупці дитячих речей? Про це ми розповімо вам далі.



Зекономити, в першу чергу, вам допоможуть різноманітні форуми та соціальні мережі. Там нерідко активні молоді мами розміщують оголошення про продаж речей своїх дітей, з яких ті виросли, за доступними цінами. Якщо ви не любите ризикувати і не довіряєте оголошенням з мережі, можете пошукати оголошення в своєму місті і домовиться про зустріч, щоб подивитися, помацати і особисто переконатися в якості речі для свого чада. Або ж можна скористатися послугою накладеного платежу і подивитися посилку перед тим, як забрати її. У будь-якому випадку, так ви зможете придбати якісну хорошу річ, навіть з брендового магазину, за копійки, і точно так само позбутися власних старих речей.

Інший відмінний варіант, яким із задоволенням користуються багато молодих матусь – це спільні покупки. Знову ж таки, на форумах або в соціальних мережах можна знайти різні пропозиції від таких же матусь, які організовують спільні покупки. Завдяки великому обсягу замовлення, в якому беруть участь відразу кілька людей, бажані товари замовляються безпосередньо у виробника за оптовою ціною. Наприклад, дитячі курточки і комбінезони до сезону холодів можна купити на cvetik.kh.ua за оптовими цінами, яких ви не знайдете на жодному ринку, в жодному магазині міста. Тут вигода виходить досить пристойна. Також вигідно замовляти таким чином усілякі шкарпетки, маєчки, трусики і тому подібні речі, які завжди потрібні і старі в цьому випадку не купиш.

Деякі батьки також люблять купувати дитячий одяг в секонд-хендах, але, як на мене, це далеко не найкращий варіант для вашої дитини. Хоч перед тим, як потрапити на полиці, речі ретельно випераються і піддаються спеціальній обробці, ви все одно не зможете бути на 100% впевнені в їхній безпеці. Інша справа – стоки, де можна знайти відмінні нові куртки, комбінезони, сукні і штанці для свого чада, високої якості і за доступною ціною.

І ще одна порада від однієї моєї знайомої – ніколи не соромтеся замовляти дитячі речі в подарунок на день народження. Бабусі-дідусі, дяді-тьоті, хресні і просто ваші друзі, які в будь-якому випадку прийдуть вітати вас і вашого малюка з іменинами, можуть подарувати хороші речі, які будуть вельми доречні і не потребуватимуть зайвих витрат з вашого боку.

Підходьте до питання покупки речей ґрунтовно. Перед тим, як відправитися в магазин, обов'язково перегляньте гардероб своєї дитини, подивіться, що з чим поєднується, а що потрібно докупити. Складіть список і план покупок речей для своєї дитини, розподіливши всі необхідні витрати в залежності від терміновості на пару місяців, і тоді ваш бюджет з легкістю перенесе це!

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас