Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Купуємо ролики восени – прекрасне рішення в усіх відношеннях

Купуємо ролики восени – прекрасне рішення в усіх відношеннях

Роликові ковзани – мрія кожної дитини. Крім того, що на них шалено цікаво кататися, така річ, як ролики, також допомагає дітям у дворі подружитися і веселіше проводити своє дозвілля. У наш час досить важко зацікавити дітей чимось, крім гаджетів, але навіть сучасна приставка не зрівняється з парою ковзанів.



Катання на роликових ковзанах – це корисний і активний відпочинок, якого так не вистачає сучасним дітям. Купити висококласні якісні ролики можна в інтернет-магазині Roliki Extrim - http://roliki-extrim.com.ua/products-category-ua/detskie-roliki/, вони принесуть масу задоволення від катання вашій дитині і прослужать дуже довго. Якщо до того ж придбати надійний захист, то вдасться уникнути і різного роду травм і саден, поки малюк освоюватиме ролики.

Осінь – ідеальна пора для того щоб почати освоювати катання на роликах, і на це є чимало причин!

По-перше, це прекрасна погода. Подумайте самі, влітку вдень кататися на роликах занадто жарко, ввечері вже темно, а ось восени погода більш комфортна для цього виду активності – в міру тепле повітря, яке так і підштовхує до тривалих прогулянок по парку і до активного відпочинку. Плюс до всього, восени в черевиках не так жарко, і ніжка дитини не пітнітиме занадто сильно, а більш теплий одяг у вигляді светра і штанів стане хорошим додатковим захистом.

По-друге, восени, коли погода вже не дозволяє насолоджуватися прогулянками на роликах на свіжому повітрі, можна перебратися на ролердром. До речі, це ще й чудова можливість для тих, хто ще не освоїв катання на роликах: малюк тренуватиметься кататися у ролердомі, де професійні інструктори допоможуть швидше навчитися впевнено стояти на них. У такому місці зробити це значно простіше, хоча б тому, що тут ідеально рівна поверхня, без ямок і вибоїн, і менш травматичне покриття – так ви зможете хоч до літа забути про дрібні травми і постійних садна на колінах.

По-третє, трохи потренувавшись, зараз ви і ваш малюк не тільки до весни зможете впевнено стояти на роликах і кататися, але і отримаєте відмінний навик тримати рівновагу, і коли похолодає, зможете відправитися на каток. Після такої підготовки стояти на тонкому лезі ковзана буде значно простіше.

По-четверте, це вартість. Зараз, в кінці сезону, ціни на роликові ковзани значно нижчі, ніж навесні або влітку, так як магазини вже розпродають залишки товару, закупленого на літо. Це дозволить непогано заощадити кошти сімейного бюджету.

І, по-п'яте – останнє, але не менш важливе: зараз в парках настільки неймовірно красиво, і на роликах можна об'їздити значну частину парку, насолодившись його красою сповна.

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас