Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як заощадити на паркеті не на шкоду якості підлогового покриття

Як заощадити на паркеті не на шкоду якості підлогового покриття
 

Паркет – річ дуже дорога, проте як затишно і розкішно виглядає підлога, вкрита деревом. Це один з найдавніших видів покриття, який не тільки дожив до наших днів, але і не втратив своєї популярності, дерев'яна паркетна підлога – це показник достатку в родині, так як дозволити його собі можуть не всі.



За всю багату історію існування і використання паркетних дошок в світі, майстри постійно намагалися придумати, як зробити його ще кращим, завдяки чому паркет завоював звання самого довговічного підлогового покриття. Але все має свій кінцевий термін, і неякісне укладання паркету може значно скоротити його. Якщо хочете, щоб паркет прослужив дійсно довго, тоді краще купувати це підлогове покриття під ключ, як це пропонує компанія http://www.ecowood.com.ua/ - таким чином ви отримуєте готову підлогу з якісно укладеними дошками і з гарантією того, що найближчим часом вона не втратить свій зовнішній вигляд.

На чому ж можна заощадити, щоб це було не на шкоду якості та довговічності цього підлогового покриття?

Ну, найпростіший і, здавалося б, очевидний варіант – на самій дошці. Є фірми, які готові запропонувати дерево за значно нижчою ціною, ніж в загальному на ринку, але така економія може виявитися уявною, так як в будь-якому випадку разом з паркетом вам доведеться замовити і укладку дошки, за рахунок підвищення ціни на цю послугу компанія все ж таки візьме своє. Тому, вибираючи місце, де замовити дерево, відразу порахуйте для себе не скільки обійдуться самі дошки, а скільки вийде вся підлога разом з роботою та іншими витратними матеріалами.

Економити на підрядниках також сенсу не має, краще зробити раз і якісно, ніж через пару років розчаруватися в покритті. А добре покладений паркет прослужить вам дуже і дуже довго. То ж виходить – на роботі не заощадити, з деревом теж краще не ризикувати... що ж робити?

Якщо вартість укладання паркету для вас занадто висока, а мрії про розкішну дерев'яну підлогу не покидають, тоді просто придивіться до сучасних паркетних дошок, які за своїми характеристиками ні в чому не поступаються класичному паркету, а в деяких аспектах навіть кращі. При цьому вартість паркетної дошки значно нижча, ніж власне паркету.

Завдяки спеціальній конструкції паркетна дошка може бути будь-якого розміру, мати абсолютно будь-який малюнок, при цьому вона значно міцніша за паркет і її вартість вас приємно здивує. Паркетна дошка – це не ламінат, а по суті той же самий паркет, виготовлений виключно з натуральної деревини, без синтетичних елементів і повністю екологічний. Єдина відмінність в конструкції: паркетна дошка складається з декількох шарів деревини, склеєних між собою, верхній з яких – шар цінних порід деревини, який і формує візерунок на поверхні. Візуально паркетна дошка не відрізняється від паркету, і якщо ви хочете заощадити і стати щасливим володарем теплого, розкішного і довговічного паркету, тоді паркетна дошка – це відмінний спосіб заощадити кошти бюджету не на шкоду власним ремонту.

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас