Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як вибрати тематику дитячого свята

Як вибрати тематику дитячого свята
 

День народження дитини - це завжди велика подія для малюка, і кожні батьки хочуть, щоб цей день запам'ятався їхньому чаду надовго. Як це зробити? Насправді дитині потрібно не так вже й багато – близькі друзі, смачний стіл і весела програма. Якщо хочете організувати для малюка незабутню вечірку, для початку запитайте його, як йому така ідея, як він собі уявляє такий день народження і кого з улюблених героїв йому б хотілося бачити на святі.



Організувати захоплююче дитяче свято зовсім не складно, для цього потрібно проявити трохи фантазії і творчих умінь або звернутися в спеціальне агентство по організації свят, де вам із задоволенням допоможуть придумати щось особливе саме для вашої дитини.

Вибір тематики – ключовий момент в організації дитячого свята, і з цим питанням варто розібратися в першу чергу. Сучасні святкові агентства пропонують величезний вибір найрізноманітніших тематик для проведення дитячого свята, і ключову роль у виборі повинні грати особисті переваги і вік дитини. Як же вибрати те, що точно сподобається вашому чаду?

Батьки завжди знають, що саме зараз найбільше цікавить їхнього малюка, а значить, вибрати найбільш цікаву тематику для свята буде не так вже й складно – досить просто більш уважно придивитися до дитини і зрозуміти, що саме подобається їй зараз найбільше.

Якщо говорити про чисто вікову градацію, то:

- Дитині 1-3 років сподобаються найбільше тематики «Фіксики», «Свинка Пепа», «Щенячий патруль», вечірка в стилі героїв Діснея або робокар Полі;

- На 4-5 років можна замовити аніматорів в стилі «Поні», фей Вінкс або когось із героїв улюблених мультиків, як сестри з «Холодної серцем», Зоотрополіса або принцеси Софії і принца Джоржа;

- В 6-7 років у багатьох малюків змінюється смак, але без сумнівів кожен хлопчик буде радий можливості приміряти на себе костюм Трансформерів, Черепашок ніндзя, чоловічка з Лего, одного з героїв «Холодної серцем», «Аліси в країні чудес» і ін. ;

- Для дитини 8-10 років можна організувати вечірку в стилі улюблених Зоряних Воєн або запропонувати взяти участь у справжньому ковбойському вестерні, відвідати піратський острів або познайомиться ближче з Месниками;

- Дитині старше 10 років напевно сподобається ідея спробувати себе в ролі справжнього агента ФБР, побувати в піксельному світі гри майнкрафт, дівчинці підлітку – перша справжня піжамна вечірка, ну а хлопчикові – вечірка в стилі футболу або формули-1.

Це далеко не повний перелік всіх стилів і напрямків свят для дітей, насправді їх безліч, і все залежить тільки від вашої фантазії і бажань вашої дитини. Приділіть трохи більше часу і уваги вибору тематики свята, і вашому чаду неодмінно сподобається вечірка, а яскраві гарні знімки і незабутні враження зроблять її по-справжньому особливою. Такий день однозначно залишиться в пам'яті назавжди!

Автор: Сальникова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас