Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Новий рік 2017 – починаємо підготовку

Новий рік 2017 – починаємо підготовку
 

Думаєте, до Нового року ще так багато часу? Тоді подивіться на календар уважніше – до нового року залишилося всього 2 місяці, а значить, пора починати потроху готуватися до цього свята, якщо не хочете, як всі, в останні дні намагатися встигнути зробити все і відразу. З чого почати підготовку? Про що подбати заздалегідь, а що краще відкласти на останній момент?



Щоб відповісти на це питання, для початку просто складіть список всіх справ, які потрібно встигнути зробити. Причому в списку повинні бути як просто справи, які ви хотіли б завершити і залишити в цьому році, так і приємні клопоти, пов'язані безпосередньо з підготовкою до свята: купити подарунки, зробити новорічний декор, продумати вбрання, меню і т.д. Деякі з цих справ можна зробити вже зараз, наприклад, якщо ви хочете порадувати свою дитину візитом Діда Мороза, краще потурбуватися про це раніше, тому як напередодні свята всі професійні аніматори вже зайняті.

Що ще краще зробити заздалегідь? Зазвичай в переддень Нового Року найбільше клопоту займає питання, кому і що подарувати, а потім, де знайти і найвигідніше купити ті самі заповітні подаруночки. Але ж можна про це потурбуватися вже зараз, склавши список всіх, кого б вам хотілося привітати з цим святом, і поруч написати ідею подарунка. Так, уже зараз не поспішаючи і абсолютно спокійно ви зможете вибрати кращі подарунки і придбати їх без передсвяткових націнок і метушні. Тим більше що попереду наймасштабніший розпродаж року – чорна п'ятниця, на якій можна буде до того ж ще й заощадити на подаруночках. Інший варіант – поки є час, можна замовити подарунки з іноземних магазинів, тоді якраз до свята вони прийдуть.

Також заздалегідь варто подумати про костюми для дітей і декор для будинку, особливо якщо ви любите робити все своїми руками – все це займе чимало часу, якого напередодні свята і так критично не вистачає. Якщо ви плануєте на свята кудись поїхати, наприклад, відвідати бабусю з дідусем, тоді планувати поїздку теж починати краще вже зараз, коли можна спокійно вибрати дати і купити найкращі квитки, в переддень свята. Якщо ви раптом вирішите кудись їхати, квитків може просто не бути.

А ще вже зараз можна почати продумувати меню на святковий стіл, особливо якщо ви любите щороку дивувати своїх гостей чимось новеньким і смачним. Поки є час, можна пошукати в мережі цікаві рецепти і спробувати приготувати на вихідних. Кожна господиня знає, що експерименти зі стравами безпосередньо перед святом не завжди закінчуються вдало, тому краще спробувати рецепт заздалегідь.

Подумайте, складіть свої списки і постарайтеся зараз максимально розвантажити себе від передсвяткових клопотів, щоб в повній мірі не поспішаючи насолодитися цією чарівною атмосферою найказковішого свята в році!

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас