Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Базові речі, які мають бути в гардеробі кожної жінки

Базові речі, які мають бути в гардеробі кожної жінки

Відкриваємо шафу, набиту речами, а в очах розгубленість: нічого одягти!.. Це вже просто класика жанру, а, якщо точніше – одна з найпоширеніших помилок, яку допускають жінки при покупці нових речей. Ми оновлюємо свій гардероб хаотично та непродумано. Захотілось – купили, але чи носитимемо це, чи матимемо з чим поєднати куплену річ?.. Це вже питання.



Звісно, для багатьох жінок сам шопінг як процес – неймовірне задоволення, тому вони не особливо заморочуються такими питаннями, а просто насолоджуються покупками. Та якщо у вас стоїть завдання – якісно і продумано наповнити власний гардероб, - маєте, найперше, обзавестись так-званими «базовими» його деталями – основою, з якої можна ліпити різні образи. Отож, які речі мають бути в гардеробі сучасної жінки, котра слідкує за модою і хоче виглядати стильно?

Почнемо, мабуть, з білої блузки – вона мусить бути у кожній шафі. Комбінуючи її з іншими деталями ви можете сформувати і класично-діловий образ, і ошатно-святковий, і просто розбавити буденний лук новим вкрапленням, одягнувши білу блузку до улюблених джинсів. Пам’ятайте: біла блузка у вас може бути одна, але вона має бути дуже якісною.

До речі, раз вже згадали про улюблені джинси, то, звісно, гардероб сучасної дівчини без них (джинсів) важко уявити. Знову ж таки, ваші «базові» джинси мають бути виготовлені з якісної тканини, ідеально лежати на вас, а ще – нехай вони будуть найбільш універсального темно-синього кольору. Такі джинси не лише чудові тим, що їх можна одягнути практично з будь-яким верхом, а й тим, що вони роблять нашу фігуру стрункішою.

Топ – ще одна базова річ гардеробу. Білий і чорний класичний топ – безумовно must have. Такі універсальні речі, знову ж таки, ви зможете скомбінувати з різними сорочками-кофтами, а також абсолютно кожним варіантом низу. Додали яскравий шарф, незвичне кольє – і ви вже перетворили буденний образ на святковий варіант для особливих випадків. До речі, в цьому сезоні особливо актуальними стали шовкові майки-комбінації, які додають образу жіночності та загадкової спокусливості. Тим не менш, одягати такі майки можна, знову ж таки, із різними жакетами, спідницями і навіть джинсами.

Спідниця-олівець не втрачає своєї актуальності ніколи, вона справді надійно закріпилася у переліку базового гардеробу, адже, безумовно, є універсальною його деталлю, яка поєднується з абсолютно різним верхом та взуттям: від балеток до елегантних туфель на шпильці. До речі, в цьому сезоні строгі спідниці дуже актуально поєднувати з кедами. Тож поле для варіацій образу ще більше розширюється.

Що ще ми не згадали? Справді універсальною деталлю в гардеробі є подовжений піджак. Він додає образу елегантності, водночас виглядає дуже стильно у поєднанні з тими ж джинсами чи спідницею-олівцем. Річ універсальна і незамінна у вашому гардеробі.

Звісно, гардероб кожної жінки відображає її індивідуальність, тож однакових правил його створення не можливо вивести. Але базові речі, які були наведені у нашому списку, органічно можуть увійти в будь-який стиль, більше того – створять його основу, на якій можна формувати абсолютно різні образи, що підкреслять вашу неповторність та оригінальність.

Автор: Марта Павлюк

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас