Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Обираємо обручки: 5 причин вибрати класику

Обираємо обручки: 5 причин вибрати класику
 

Попереду один з найважливіших днів у житті, а поки що море суєти і турбот, тому що до цього дня потрібно встигнути так багато всього зробити. Так, мова йде про весілля, і напевно ви вже встигли вибрати зал для банкету, замовити торт, придивитися, а може навіть вже і придбати сукню і інші аксесуари. А як на рахунок обручок?



Якщо це питання для вас все ще відкрите, пропонуємо замислитися над вічною класикою в стилі мінімалізму. Такі обручки недорого можна купити в магазині, до того ж, вони завжди будуть актуальні. Ці переваги очевидні, але це далеко не всі плюси. Про них давайте й поговоримо.

Економія

Сучасні обручки коштують недешево, але якщо все ж зробити вибір на користь вічної класики, то така покупка обійдеться трохи дешевше. Заощаджені гроші вам, як молодій сім'ї, напевно стануть в нагоді на покупку тих же побутових дрібниць для дому, або ж їх можна витратити на незабутню весільну подорож.

Актуальність

Мода мінлива, сьогодні в тренді каблучки з камінням, завтра – неординарні вироби з незвичним декором, а що буде в тренді через 5, 10, 20 років? Цього сказати ніхто не може, і ті ж обручки з незвичайними декоративними елементами можуть виглядати просто недоречно. Класика ж буде актуальною завжди.

Зручна форма

Проста гладка обручка не має бути товстою, можна вибрати і більш тонкі вироби. Головне, щоб вам було зручно. А ви знаєте, що найчастішою причиною загублених обручок є те, що їх знімають під час роботи і занять спортом? На відміну від новомодних кілець з каменями, гладка тонка обручка не завдасть дискомфорту, чим би ви не займалися, а значить, загубити її точно не вдасться.

Гравіювання

На зовнішній або внутрішній стороні обручки можна зробити гравіювання з ініціалами другої половинки або потаємними словами, які мають особливе значення для вашої пари. До речі, як стверджують психологи, ті пари, які зробили гравіювання на кільцях, розлучаються набагато рідше. До того ж, красиве гравірування додасть особливої родзинки і індивідуальності саме вашій парі обручок.

Довговічність

Обручки в стилі мінімалізм виконують з абсолютно різних металів, в принципі, як і інші моделі кілець. Але, проста гладка обручка, в силу відсутності будь-яких інших декоративних елементів і каменів, більш довговічна, менше схильна до змін форми і різного роду механічних пошкоджень.

Звичайно, остаточний вибір завжди залишається за вами, але мінімалізм завжди в моді, тому рекомендуємо придивитися до цього варіанту більш уважно.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас