Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Новорічна казка у Львові

Новорічна казка у Львові

Львів прекрасний у будь-яку пору року, але якщо вам хочеться зануритися в атмосферу справжньої новорічної казки, тоді радимо відвідати місто Лева саме на Новий Рік. Тільки уявіть: вузенькі вулички, посипані снігом, навколо мерехтливі вітрини, різдвяний ярмарок, на якому можна не тільки прикупити прикрас для дому та подаруночків рідним, а й поласувати традиційними домашніми частуваннями і зігрітися теплим глінтвейном.



Це місто має стільки сторін, що абсолютно кожен гість знаходить в ньому щось своє. Щоб відчути атмосферу справжнього свята, сюди потрібно приїжджати, починаючи з 24 грудня – католицького Різдва, і аж до кінця новорічних свят – до19 січня. При чому, відправитися можна як з другою половинкою і поринути з головою в романтичну атмосферу, так і сім'єю разом з дітьми і насолодитися народними гуляннями, піснями і щедрівками, і навіть відсвяткувати корпоратив. Який би варіант ви для себе не обрали, готель в Львові Premier Hotel Dnister пропонує відмінні умови і прекрасні ціни на банкет і номера для гостей з красивою панорамою Старого Міста.

Що на вас чекає у Львові на новорічні свята?

У Львові свята починаються з католицького Різдва, і якщо ви відносите себе до цього напрямку християнської релігії, то кращого місця для святкування просто не знайти. Тут безліч католицьких соборів, які здивують своєю архітектурою, а святкові служби подарують відчуття справжнього свята.

Сам Новий Рік у Львові святкують з розмахом. Якщо ви плануєте вирушити в подорож з другою половинкою, тоді вас неодмінно порадує тепла романтична атмосфера затишних львівських вуличок з тисячами мерехтливих вогнів, яка сама по собі нагадує казку. Загляньте в будь-який із закладів, прикрашених до свята, де по-особливому смачно пахне корицею, відвідайте Високий замок, катайтеся на ковзанах і проведіть незабутній вечір, влаштувавши романтичну вечерю в ресторані на верхньому поверсі готелю Дністер, до речі, в ньому ж можна і зупинитися.

Починаючи з 8 січня, відразу після Різдва, у Львові можна зустріти безліч вертепів, насолодитися справжньою карнавальною ходою колядників і взяти участь в справжніх народних гуляннях в найкращих українських традиціях. Таке дійство буде неймовірно цікаво як дорослим, так і дітям. А також не забудьте відвідати в ці дні Шевченківський гай, де вас порадують істинно українські народні забави, а після – загляньте на площу Ринок на ярмарок за сувенірами, смачними частуваннями і чашкою гарячого глінтвейну.

Казкового Нового Року!

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас