Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як відсвяткувати дитячий день народження взимку

Як відсвяткувати дитячий день народження взимку
 

Зима – казкова пора року. Відсвяткувати дитячий день народження можна по-особливому весело і цікаво. Не варто засмучуватися, що не можна вибратися на природу або покататися на каруселях в парку, ігри в сніжки, катання на ковзанах, ліплення сніговика або справжнього снігового замку і ще безліч інших розваг сподобаються дитині не менше. Як ще можна відзначити день народження малюка взимку?



О, тут дійсно дуже багато варіантів, і все залежить від особистих переваг і бюджету. Відзначити свято можна традиційно вдома – так діти будуть завжди під наглядом, можна піти на вулицю пограти в сніжки, а після прийти і в будь-який момент переодягнутися. Якщо думаєте, що вдома дітвора може занудьгувати, тоді запросіть аніматорів на день народження – вони вже точно придумають, чим розважити дітей, а заодно порадують своїми костюмами і захоплюючими конкурсами. Тим більше що сьогодні ця послуга коштує не так вже й багато.

Після невеликого застілля запропонуйте дітям прогулятися на вулиці – це буде і корисно, і весело. Попустувати в снігу, пограти з найкращими друзями в сніжки, покататися на санках і спуститися з крутої гори на спеціальній сидушці, зобразити із себе янголят і сфотографуватися на пам'ять, і ще безліч інших снігових розваг зроблять це свято незабутнім. Після активних ігор можна запропонувати малечі більш легкі закуски і, звичайно ж, десерт з теплим чаєм, який допоможе відігрітися.

Ще одна прекрасна ідея, яка сподобається як хлопчикам, так і дівчаткам – влаштувати казкову фотосесію на снігу в стилі «Хронік Нарнії», «Снігової королеви» або «Холодної серцем». Для цього можна заздалегідь орендувати кілька костюмів або змайструвати їх своїми руками. Повірте, від такої затії всі діти будуть в захваті.

Інший варіант – відправитися в кафе або розважальний центр. Тут є свої плюси – не доведеться вигадувати, що приготувати, а після перемивати тонну посуду, та й варіантів розваг в таких місцях більш ніж достатньо, так що нудьгувати діткам точно не доведеться. Сюди також можна запросити аніматорів з цікавою програмою, які проведуть свято просто на ура.

Ще один варіант – відправитися в якесь конкретне місце відпочинку. Що це може бути? Тут радимо вибирати з:

- Аквапарку: діти зможуть вдосталь накупатися і накататися на гірках, трохи полегшивши ностальгію про літо;

- Експериментаріума: дізнатися про найцікавіші закони природи, спостерігаючи за неймовірно цікавими експериментами;

- Катка або ролледрому: тут дітвора зможе вдосталь накататися, а після можна і піти в кафе перекусити;

- Лазертагу: побігати і постріляти з лазерів – про це точно мріють практично всі хлопці;

- Шоколадниці: зробити улюблені цукерки своїми руками, а після їх з'їсти буде цікаво всім;

- Майстер-класу з рукоділля: цей варіант точно сподобається всім дівчаткам.

Плануючи дитяче свято взимку, не варто вигадувати занадто багато всього – дітям повинно бути весело, а надлишок емоцій – це не дуже здорово для малюків. Крім того, запрошувати всіх гостей на свято краще в районі обіду, щоб дотемна діти встигли награтися і роз'їхатися по домівках, а темніє взимку рано. І ще одна порада – намагайтеся скласти для дітей максимально просте меню, малюки не дуже вибагливі в частуваннях, але вони обов'язково повинні бути яскравими і барвистими, тоді навіть ненависні овочі підуть на ура.

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас