Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Що подарувати чоловікові на новий рік 2017

Що подарувати чоловікові на новий рік 2017
 

Пошук відповідного подарунку чоловікові на Новий рік – процес досить тривалий і клопіткий. Щоб догодити вашій другій половинці під бій курантів, задобрити господаря наступаючого року – вогняного Півника, і заодно заручитися його підтримкою, вибирати потрібно щось обов'язково корисне і стильне. Півень любить покрасуватися і дуже вимогливо ставиться до зовнішнього вигляду, аж до деталей, при цьому він досить норовливий, тому пропонуємо вибирати щось зі стильних аксесуарів, які стануть не тільки оригінальним доповненням образу, але і будуть дуже корисні в повсякденних справах.

Що можна подарувати чоловікові на Новий Рік 2017?

Список потрібних, корисних, важливих, практичних і, в той же час, стильних аксесуарів, навіть для чоловіків, дуже великий. Давайте розглянемо найбільш традиційні варіанти. Якщо ваш чоловік є особистістю неординарною, тоді просто подумайте в цьому напрямку і ви напевно зможете вибрати те, що порадує саме вашого обранця. Отже, наш список варіантів виглядає приблизно так:

- Стильна шкіряна сумка. Як варіант можна взяти і сумку з еко-шкіри, головне, щоб вона була якісною, стильною і практичною.

- Портмоне – ця дрібниця не тільки корисна, а й здатна підкреслити статус чоловіка. Хороший варіант – знайти гарне шкіряне портмоне, такий подарунок оцінить кожен чоловік, однозначно.

- Чохол для планшета/смартфона/книги/ноутбука – всі ці аксесуари також корисні і потрібні, при цьому такий подарунок вийде досить бюджетним.

- Шкіряні рукавички – навіть якщо ваш чоловік каже, що йому не холодно взимку, це ще не привід просто не проявити турботу і не підібрати для нього пару красивих рукавичок з натуральної шкіри. Виглядати вони будуть дуже дорого, та й прослужать не один рік.

- Оригінальна ділова книжка. Навіть якщо ваш чоловік звик записувати всі свої ідеї, плани і справи в простому блокноті, такий аксесуар додасть йому впевненості в собі, особливо якщо придбати щось в стилі Moleskine. У такому блокноті завжди приємно писати, а запорука успіху у всіх справах – правильне планування, та й Півнику така річ буде до вподоби, а значить, з нею усі справи вдаватимуться.

- Гарний шарф – а що: і тепло, і потрібно, і красиво, все як треба.

- Запонки/защіпка для краватки. Так, такими аксесуарами сьогодні користуються не часто, але якщо ваш чоловік часто спілкується в ділових колах, вони йому точно не завадять, і також сподобаються Півнику.

Хоч кажуть, що головне – не подарунок, а увага, в рік Півня все ж одною увагою не обійтися. Подарунок повинен бути обов'язково, а ось його вартість для господаря року вже не настільки важлива. Просто постарайтеся знайти щось по вашому бюджету, що принесе максимум користі і буде приємно отримати вашому чоловікові.

Щасливого Нового року!

Автор: Сальникова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас