Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Поради для тих, хто тільки починає носити окуляри

Поради для тих, хто тільки починає носити окуляри
 

Якщо вам вперше прописали окуляри для корекції зору, ви можете бути в замішанні. Можливо, ви завжди хотіли носити окуляри з прозорими лінзами, але не було приводу, а можливо, ви навіть не уявляєте, як вибрати ту саму пару окулярів, в якій зможете ходити кожен день і завжди відчувати себе на висоті. У будь-якому випадку, вибираючи окуляри для корекції зору вперше, скористайтеся нашими порадами!

Підбирайте оправу під форму обличчя

У всіх нас різна форма обличчя: овальна, прямокутна, кругла або навіть так звана «серце». Звичайно ж, в першу чергу, вам потрібно підбирати окуляри, які будуть гармоніювати з вашою формою обличчя, і це може бути складніше, ніж ви думаєте. Вибираючи оправу для своїх нових окулярів, ми рекомендуємо відвідати інтернет-магазин oprava.in.ua/, де представлений тільки високоякісний товар від найкращих світових брендів! Але яка форма вам потрібна?

• Якщо у вас квадратна або прямокутна форма обличчя, найкращим вибором для вас стануть круглі або овальні окуляри яскравого або темного кольору. Утримайтеся від оправ з явно окресленими геометричними формами, а також від світлих або прозорих – вам необхідно, щоб окуляри відволікали увагу від контурів обличчя, роблячи їх більш м'якими і гармонійними.

• З формою обличчя «серце» все трохи складніше через широке чоло і маленьке підборіддя. Ваш найкращий вибір – окуляри, які збалансують пропорції обличчя. Вибирайте круглі і овальні оправи, а також окуляри в світлих тонах.

• А ось на круглому обличчі краще всього виглядатимуть окуляри з широкою оправою, які привернуть увагу до ваших вилиць.

• Людям же з овальним обличчям пощастило найбільше, так як їм підійде практично все. Але найбільш вдалим вибором все ж стануть квадратні і прямокутні оправи.

Вибирайте зручну оправу

Це може здатися очевидним, але деякі все ж випускають цей момент з уваги. Пам'ятайте, що в окулярах вам доведеться ходити кожен день і носити їх довго. Уявіть, скільки годин ви проводите на роботі, зустрічах з родичами і друзями, і запитайте себе, чи зможете ви носити ці окуляри завжди.

Вибирайте оправу дуже ретельно. Як окуляри відчуваються на обличчі? Можливо, вам десь тисне або просто некомфортно. Адже якщо ви постійно будете відчувати їх на собі, то будете дуже сильно втомлюватися від них.

Вибирайте універсальні окуляри

Пам'ятайте, ваші окуляри повинні бути доречні в будь-якій ситуації – підходити під робочий дрес-код, поєднуватися з нарядним і повсякденним одягом. Куди б ви не прямували, ви будете їх носити, а значить, вони повинні гармонійно доповнювати будь-який ваш образ.

Так, вибрати свої перші окуляри буде не дуже просто, але скориставшись нашими порадами, ви зможете зробити свій правильний вибір!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас