Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Чи варто вибрати для себе єдиний і постійний персональний аромат?

Чи варто вибрати для себе єдиний і постійний персональний аромат?
 

Ні для кого не секрет, що аромати грають далеко не останню роль в сприйнятті нами навколишнього світу. Адже у кожного з нас є запахи, які асоціюються з певними спогадами: людьми, подіями, місцями. У тому числі і парфуми, які ми для себе обираємо, асоціюються з певними періодами життя, емоціями, самосприйняттям. Тому сьогодні ми поговоримо про те, чи варто вибирати для себе один постійний персональний аромат, або ж краще мати хоч невелику, але колекцію парфумерії на всі випадки життя...

Персональний аромат – це запах, який визначає вас. Він не тільки пахне і змушує вас почуватися найкращим чином, але і характеризує вас як особистість. Це аромат, за яким вас люди будуть запам'ятовувати і впізнавати – як ті запахи, які асоціюються у нас з певними людьми і місцями.

Якщо ви хочете підібрати свій персональний аромат, вибирайте щось із класики. Наприклад, хорошим вибором стануть: Pleasures від Estee Lauder, Opium від Yves Saint Laurent і Angel від Thierry Mugler. Ці та інші аромати ви зможете замовити на www.paris.biz.ua/parfyumeriya-licenziya, де представлена тільки ліцензована брендова парфумерія, в якості якої ви можете бути впевнені на 100%.

Але перш ніж вибирати персональний аромат для себе, ви повинні вирішити, чи потрібно вам це, або ж вам більше підійде колекція парфумів на різні випадки. Отже...

Переваги вибору свого персонального аромату:

- Це запах, за яким вас пам'ятатимуть;

- За обраним вами ароматом у оточуючих буде складатися перше враження про вас;

- Обраний парфум буде щодня нагадувати вам, яка ви насправді;

- Це аромат, який робить вас щасливою;

- Він може бути єдиним аксесуаром, який ви «одягнете»;

- «Навіть забувши про те, що на жінці було одягнуто, її аромат довго залишається в пам'яті», - Крістіан Діор.

Але так само, як ваші смаки в їжі і одязі змінюються з віком, вам рано чи пізно доведеться змінити і улюблений аромат.

Спочатку ви будете вибирати більш м'які, легкі аромати, але з віком почнете віддавати перевагу більш насиченим – вам, швидше за все, сподобаються знамениті «зоряні» і знакові композиції. Чим більше ви будете дорослішати і чим впевненіше в собі ставати, тим більш індивідуальні запахи будете обирати для себе.

Крім того, з віком змінюється і хімія нашого тіла. Медикаменти, вагітність, дієти і навколишнє середовище змінюють наші рецептори нюху, а значить, і смаки в парфумерії.

З огляду на вищесказане, варто поговорити і про недоліки вибору одного персонального парфуму.

Недоліки вибору свого персонального аромату:

- Більшість людей вважає за краще кожен день вибирати парфуми виходячи з настрою і стилю одягу;

- Ви можете втомитися від свого аромату;

- Ваші смаки постійно змінюються;

- На сучасному ринку парфумерії представлено величезне розмаїття ароматів;

- Один персональний парфум може обмежувати вас як одна пара туфель, якою б хорошою вона не була.

Скільки у вас помад, тіней для повік, лаків для нігтів? Напевно не по одному! А з огляду на те, яке розмаїття пропонує сучасний парфумерний ринок, жінки воліють все ж мати хоч і невелику, але колекцію ароматів, щоб було з чого вибрати. Різні пори року, день або вечір, робота чи відпочинок, настрій і обраний наряд – все це впливає на вибір парфуму. Теплі пряні аромати на зиму, фруктові, квіткові і свіжі – на літо, сексуальні і спокусливі – на вечір, м'які і вишукані – для роботи... Цей список можна продовжувати нескінченно.

Як би там не було, але вирішувати тільки вам, що працює краще саме для вас. Так чому ви віддаєте перевагу – одному постійному персональному аромату чи колекції парфумів?

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас