Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Розвиваючі ігри з конструктором Bunchems

Розвиваючі ігри з конструктором Bunchems
 

Часом батькам буває досить важко знайти іграшку, яка одночасно буде цікавою, розвиватиме дитину, змушуватиме її думати і стимулюватиме дитячу творчість. Не так давно на нашому ринку з'явилася така іграшка – конструктор-липучка Bunchems, що надає необмежені можливості для дитячої творчості і здатний подарувати багато годин цікавої і неймовірно захоплюючої гри!

Що таке Bunchems?

Bunchems – це маленькі різнокольорові кульки з м'якими липучками, які можна з'єднувати між собою, створюючи дивовижні 3D творіння. Залежно від величини набору ви зможете створювати об'ємні фігурки різних тварин, рослин, машин – буквально все, на що у вас вистачить фантазії. Адже з цим конструктором ваші творчі можливості будуть дійсно безмежними. Про що б ви не подумали, ви можете це зліпити.

Набір конструктора складається з яскравих кульок, від таких яскравих красивих кольорів дітлахи в захваті. Також в наборі ви знайдете і різні аксесуари (очі, крильця, капелюшки, корони, ручки, ніжки і т.д.), які допоможуть створювати повноцінні фігурки. У кожній кульці Bunchems є маленька дірочка, що дозволяє легко прикріпити аксесуар.

Як грати з конструктором Bunchems?

Немає правильного або неправильного способу гри з Bunchems. Малюк може просто стискати жменьку цих кульок в руці, може ліпити їх в грудочки. А можна створювати і цілі тривимірні фігурки. Найрізноманітніші інструкції та відео уроки для цього ви без зусиль знайдете в Інтернеті.

Конструктор-липучка Bunchems розвиває не тільки творчу жилку в дітях. При роботі з ним задіюються всі маленькі м'язи дитячих ручок, завдяки чому розвивається їх дрібна моторика. Все це буде корисно для навчання письму та інших життєво важливим навичкам.

І ще одна перевага...

А найбільше подобається батькам в Bunchems те, як легко прибирати всі ці детальки після гри. Так як вони прекрасно липнуть одне до одного, вам просто потрібно зібрати їх усі в грудку (в одну або кілька грудочок, розділивши, наприклад, за кольорами) і покласти на місце.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас