Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як витрачати менше коштів на медичні послуги?

Як витрачати менше коштів на медичні послуги?

На сьогоднішній день хворіти дуже не вигідно для сімейного бюджету, через високі ціни на лікарські засоби та медичні обстеження. Сьогодні ми розглянемо, як можна зекономити на медичних послугах.

Звичайно, ви вже встигли подумати, що на здоров’ї економити не можна і це абсолютна правда. Однак, дійсно можна витрачати менше коштів на досить дорогі послуги, такі як МРТ, УЗД, аналізи, стоматологія по акції і гінекологічні обстеження. Причиною цьому є знижки, які влаштовують приватні медичні заклади з різних причин: реклама, привернення уваги нових клієнтів, збільшення кількості відвідувачів і т.д.

Незважаючи на те, з яких причин знижки надаються, ними варто користуватися, оскільки це вигідно не лише клінікам, але і їх відвідувачам. Інформацію про них усіх можна переглянути на майданчику Скидочник, що збирає знижки, акції та розпродажі з усієї України. На сьогоднішній день, більше 200 медичних установ Києва пропонують свої послуги за спеціальними цінами.

Таким чином, МРТ недорого у Києві можна зробити за 399 грн (вартість однієї зони обстеження), замість 700 грн, пломбування зуба за 200 грн, замість 500 грн і т.д. Економія цілком реальна, однак радимо притримуватися декількох порад при купівлі послуги зі знижкою:

1. Читайте відгуки про клініку, в яку плануєте йти;

2. Перевіряйте середні ціни на ринку;

3. Уточнюйте всі умови акції в клініках.

Будьте здорові та не переплачуйте на тих речах, на яких можна зекономити.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас