Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Цікаві розваги на День Валентина з дітьми

Цікаві розваги на День Валентина з дітьми
 

Так, День Валентина – це свято закоханих, але багато хто відзначає його всією родиною. Якщо і ви вирішили святкувати 14 лютого зі своїми дітьми, ми пропонуємо цікаві розваги в стилі Дня Валентина, які їм неодмінно сподобаються і займуть дітвору надовго!

1. Валентинки, намальовані долоньками. Прикрасьте будинок валентинками з відбитків дитячих долоньок (або пальчиків) і зробіть такі ж листівки родичам і друзям. Для цього занурте дитячі ручки в червону фарбу і покажіть, як потрібно двічі відбити долоньку на аркуші, щоб вийшло сердечко. Маленькі сердечка можна зробити таким самим чином, але використовуючи пальчики.

2. Приготуйте їстівні валентинки. Це може бути печиво або вафлі за вашим улюбленим рецептом; а прикрасити їх можна за допомогою глазурі, присипки або маленьких цукерок-драже. У формі серця можна приготувати і маленькі піци, що неодмінно сподобається всім вашим домочадцям!

3. Влаштуйте малечі квест. Виріжте велике серце з червоного картону і розріжте на кілька шматочків. Ці шматочки сховайте по будинку, і нехай дітлахи їх знаходять і скріплюють скотчем.

4. Зізнайтеся один одному в коханні. Під час святкової вечері роздайте кожному члену сім'ї по три маленьких листочка паперу і попросіть написати на них, за що ви любите один одного. Складіть листочки в вазу і по черзі тягніть, вгадуючи, кому було надіслане це визнання.

5. Зробіть об'ємну листівку-валентинку. Для цього з кольорового паперу виріжте три сердечка різних розмірів. Кожне з них складіть навпіл. На аркуш паперу або картону приклейте найбільше сердечко тільки по лінії згину (щоб його половинки стирчали), на нього рівно по центру точно так само наклейте середнє, потім маленьке сердечко.

6. Проведіть затишний сімейний вечір. Увечері після вечері всі загорніться в затишні пледи на дивані і подивіться якусь тематичну романтичну комедію.

Щасливого Дня Валентина!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас