Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Ідеї для гри з магнітним конструктором

Ідеї для гри з магнітним конструктором
 

Ви напевно вже чули про магнітні конструктори – дітки з ними грають з величезним задоволенням! Як і будь-який інший конструктор, ці магнітні фігурки всебічно розвивають дитину і дарують години, дні, місяці і роки захоплюючої гри.

За допомогою сили магніту вони легко з'єднуються і складаються в двовимірні і тривимірні конструкції. І якщо ви хоч раз замислювалися над покупкою такої іграшки, ми з упевненістю можемо сказати, що магнітний конструктор безперечно вартий кожної витраченої копійки. А якщо у вас вже є один набір, другий, третій і т.д. ніколи не будуть зайвими! В інтернет-магазині https://toysforbaby.com.ua/konstruktory-3d/c-400.html ви зможете придбати найрізноманітніші набори Магнікону. То ж...

Як і де грати з магнітним конструктором?

Крім традиційної гри з магнітним конструктором, вашим дітки можуть грати з ним...

...У пісочниці

Магнітні фігурки ніяк не псуються і не пошкоджуються від піску, тому в теплу пору року ви можете дозволяти своїм діткам грати з ними в пісочниці. На піску будови з магнітних блоків виходять дуже стійкими, крім того пісок можна використовувати і для будівництва конструкцій. Якщо ви боїтеся, що деталі конструктора подряпаються або потруться об пісок, просто згадайте, що це іграшка, і її головне призначення – розважати і розвивати дітлахів. Також рекомендуємо спробувати поєднати магнітний конструктор з кінетичним піском або пластиліном.

...На холодильнику

Ця ідея не така вже нова, але вашим діткам безумовно сподобається можливість перенести будівництво з горизонтальної площини на вертикальну. При чому на вертикальній поверхні так само можна будувати тривимірні конструкції, що само по собі дуже весело, а декор холодильника виходить дуже оригінальним.

...У воді

Так як всі детальки магнітного конструктора покриті пластиком, грати ним можна де завгодно, навіть у воді. Ви з дітками можете перевірити, чи плавають ці геометричні фігурки, чи тонуть. А якщо у вас є детальки у вигляді плиток, з них можна навіть зробити човен або пліт. До речі, конструктор буде плавати, якщо його фігурки плоско лежатимуть на поверхні води, і тонути, якщо на воду поставити тривимірну конструкцію.

Отже, якщо у вас до сих пір немає магнітного конструктора, ми рекомендуємо неодмінно купити його. Або ж ви можете підказати таку ідею родичам і знайомим, які збираються зробити подарунок вашій дитині.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас