Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Поради по догляду та макіяжу брів від професійних броу-мейкерів

Поради по догляду та макіяжу брів від професійних броу-мейкерів
 

Макіяж і дизайн брів зараз грає як ніколи значиму роль в нашому зовнішньому вигляді. У мейкапі сучасні жінки приділяють їм особливу увагу. Хочете, щоб ваші бровки виглядали так, ніби ви їх робили в салоні? Скористайтеся порадами професійних броу-майстрів!

Виберіть правильний колір

Вибрати правильний колір для брів, мабуть, найскладніше, адже при цьому ви повинні враховувати не тільки відтінок брів, але і колір волосся і шкіри. Найпоширеніша помилка, яку здійснюють представниці прекрасної статі – це занадто темні брови. Як знайти свій ідеальний відтінок?

Головне правило вибору кольору брів: якщо вони світлі, вибирайте косметику на тон темніше кольору вашого волосся; якщо темні – на тон світліше. Потім вам потрібно вибрати правильний відтінок: якщо у вас холодний кольоротип, фарбуйте брови в попелястих тонах; якщо теплий – віддайте перевагу золотистим відтінкам.

Наносіть косметику правильно

Порядок, в якому ви наносите косметику для брів, неймовірно важливий. Адже всі ці воски, гелі, пудри, олівці нашаровуються один на другий. Якщо ви користуєтеся більше ніж одним засобом, наносіть їх у відповідному порядку: олівець, тіні, туш або помада для брів, пудра, віск, гель. Якщо, наприклад, ви використовуєте тільки два, наносіть їх в такому порядку, як вони стоять в списку.

Яку б косметику для своїх брів ви не вибрали, наносіть колір правильно. Основний колір наноситься по центру, потім розтушовується до зовнішнього куточка. Потім фарбується внутрішня ділянка, але знову ж таки, не так яскраво, як центральна. І будьте обережні: якщо ви нафарбуєте брови занадто яскраво або темно, будете виглядати злобно або старше.

Правильно доглядайте за бровами

Якщо ви хочете, щоб ваші бровки були густими і рівномірними, експерти рекомендують відрощувати їх протягом повних 3-4 місяців. Якщо і після цього вони не такими не виростуть, значить, вже не стануть такими ніколи.

Щоб знайти свою ідеальну форму брів, довіртеся майстру-професіоналу. Самостійно зробити це досить складно, якщо ви цьому не навчалися. І мова не про те, щоб постійно робити брови в салоні, просто зробіть один раз, а потім підтримуйте їх форму.

Спробуйте користуватися трафаретом для брів. Так, це не дуже поширена практика серед тих, хто вищипує брови самостійно. Але скільки разів ви починали щипати одну бровку, потім по її формі підганяти іншу, і виходило, що вищипали занадто багато? З трафаретом вам буде очевидно, як правильно підкоригувати обидві брови, щоб вони були симетричними.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас