Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Відпочити, оздоровитися і оновити організм до весни – пора в Трускавець!

Відпочити, оздоровитися і оновити організм до весни – пора в Трускавець!

Трускавець – один найкращих курортів України, тут можна і просто відпочити, і оздоровитися, а також позбутися зайвих токсинів і шлаків, з такою ретельністю набраних на новорічних святах і після них. Найкращим часом для відвідування цього курорту є міжсезоння, починаючи з ранньої весни і до початку літа, і з ранньої осені до перших холодів. Чим славиться цей курорт і де краще відпочити?

До початку весни залишилося всього нічого – якийсь тиждень, а значить, уже пора потрошку планувати свій весняний відпочинок. У пошуках місця, де зупинитися, рекомендуємо відмінний відпочинок в санаторії трускавця Віктор - цей санаторний комплекс розташований прямо в центрі міста, поруч з центральною площею, сувенірним ринком і польським костелом. Це – чудове місце, де ви зможете повністю розслабитися, відпочити і оздоровитися.

Навесні завжди хочеться відчути себе по-новому, особливо легко і невимушено. Очистити організм від зайвих шлаків, токсинів, відновити нервову систему і відновити свої сили допоможе лікувальна мінеральна вода. Вода з джерела Нафтуся має особливі властивості і здатна не тільки допомогти налагодити роботу шлунково-кишкового тракту, а й очистити організм від всього зайвого. Весняний детокс в Трускавці з водними процедурами – це те, що змусить вас всього за кілька днів відчути себе якісно по-новому.

На додачу, туристична інфраструктура в цьому місті дуже добре розвинена, і сучасні санаторії готові запропонувати величезний перелік найрізноманітніших послуг. Найчастіше до Трускавця люди приїжджають, щоб підлікуватися, тому багато санаторіїв пропонують не тільки відпочинок, а й цілий комплекс лікувальних процедур. У санаторії Віктор, про який ми згадували вище, можна не тільки пройти лікувальні процедури, але і на місці здати всі необхідні аналізи, а також отримати висококваліфіковану консультацію вузькопрофільованих лікарів, як ендокринолога, гастроентеролога, уролога, кардіолога, невропатолога, гінеколога і т. д. Ось сайт, на якому можна ознайомитися з усім переліком послуг, спеціальними пропозиціями і забронювати відпочинок.

Трускавець розташований в горах, і звичайно ж, тут завжди кристально чисте і свіже повітря, з легким ароматом хвої, так як він оточений хвойними і змішаними лісами. Цей екологічно чистий куточок – справжня знахідка, особливо для жителів мегаполісів, що дозволяє насолодитися чистою первозданною природою.

Крім відмінного відпочинку і оздоровлення, Трускавець також багатий на пам'ятки архітектури, музеї, та й просто прогулятися по місту – одне задоволення. Тут можна також покататися на конях, велосипедах, квадроциклах, відправитися в гори, позбирати ягоди та гриби в лісі або відправитися на екскурсію по місту і музеям або найближчим пам'яткам, яких до речі тут чимало. Нудьгувати тут точно не доведеться.

Відпочинок в Трускавці – це відпочинок з користю для душі і тіла!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас