Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Еко-одяг для дітей – безпека, здоров´я і комфорт

Еко-одяг для дітей – безпека, здоров´я і комфорт
 

Всі батьки бажають, щоб їхні діти росли здоровими і щасливими. Турбота про здоров'я дитини починається задовго до її народження, ще поки вона знаходиться в утробі матері. Після народження багато батьків намагаються оточити дитину тільки якісними, гіпоалергенними і натуральними продуктами і речами, які не тільки не викличуть небажаної реакції в організмі, але і допоможуть зміцнити здоров'я крихітки.

А що ж стосується одягу? Сьогодні еко-товари для дітей дуже популярні, і одяг тут не виняток. Еко-одяг абсолютно безпечний для дитини, не викликає алергічних реакцій і дарує максимальний комфорт при носінні.

Що відрізняє еко-одяг від звичайних виробів?

Еко одяг, на відміну від інших сучасних речей, що масово продаються в торгових центрах і на ринку, виготовляється виключно з натуральних тканин, без додавання будь-яких синтетичних волокон. Як правило, для виготовлення нижньої білизни використовується чиста бавовна, такий дитячий трикотаж дуже приємний на дотик, прекрасно дихає і вбирає вологу, а завдяки сучасним технологіям виробництва ще й з легкістю переносить численні прання.

Виробники еко-одягу для дітей особливо уважно ставляться до закупівлі матеріалів, придбаваючи тільки екологічно чисту сировину, завдяки чому готові вироби також залишаються абсолютно безпечними для дитини.

Також при виробництві еко-одягу використовуються виключно натуральні барвники, які ні в якому разі не викличуть алергічної реакції або висипання на шкірі дитини, при цьому навіть після багаторазового прання улюблена футболка не втратить колір, зберігши чудовий зовнішній вигляд.

Еко-одяг – черговий модний тренд чи необхідність?

Різноманітні еко-товари сьогодні дійсно дуже популярні, так як економити на здоров'ї власної дитини для кожних батьків просто неприпустимо. Все це стосується не тільки продуктів харчування, а й одягу. Пройшовшись по магазинах, ви можете самі переконатися в тому, що навіть в дитячий одяг багато виробників додають синтетичні волокна, щоб він виглядав привабливіше і носився довше. Але це ж неприпустимо! А всі ці яскраві і кислотні кольори – домогтися такого ефекту з натуральними барвниками просто неможливо, все це мимоволі наводить на думку про склад фарби, якою були пофарбовані речі. Такі вироби купувати просто страшно.

Еко-одяг – це не новинка, це той же самий улюблений м'який і комфортний дитячий трикотаж, але виготовлений без додавання синтетики і хімії. Ніхто не говорить, що раз це екологічно чистий одяг, то він відразу має коштувати дорожче. Навпаки, багато українських трикотажних фабрик готові запропонувати відмінний за якістю, фасоном і тактильним відчуттям товар за ціною значно нижчою, ніж аналогічний товар з-під неба в мас-маркетах.

Берегти здоров'я потрібно з дитинства, вибираючи якісні та екологічно чисті вироби для своєї дитини!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас