Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Максималізм чи мінімалізм – який ваш весільний стиль?

Максималізм чи мінімалізм – який ваш весільний стиль?
 

Останні колекції весільних дизайнерів буквально заворожували хитромудрим декором, вигадливими вишивками бісером і квітковими аплікаціями. Але не було в них і нестачі простих мінімалістичних нарядів для наречених з простими фасонами, класичними силуетами і строгими лініями. Два ці контрастуючі образи буквально протистояли один одному на подіумах, адже перший являє собою розкіш у всій її красі, а другий уособлює сучасний мінімалізм.

Так що ж можна сказати про весільну моду? Чи справді тут менше – значить краще, або навпаки, чим більше – тим краще? Наша думка – обидва підходи прекрасні, і тут все залежить тільки від ваших смаків і стилю.

Отже, максималізм чи мінімалізм – яким буде ваш вибір?

Максималізм

Якщо у вас весілля заплановане в романтичному, розкішному, гламурному або вінтажному стилі, вам дійсно варто вибрати максималізм. Всілякі стрічки, вишивка, аплікації, гра з текстурами і шарами тканин, актуальні в цьому сезоні, будуть якомога доречні. Сукня в вікторіанському стилі, доповнена мереживами і текстурними аплікаціями, змусить вас відчути себе принцесою з позаминулого століття. У більш сучасних нарядах будуть актуальні мережива і гра з текстурами (макраме, саморобні ажурні вставки, вишивка на мереживі), додатковий об’єм і декор квітами.

Блиск доречний на будь-яких весільних сукнях – і вінтажних, і сучасних; і немає різниці, чи усипаний стразами весь наряд нареченої, чи камінці прикрашають його дуже скромно і акуратно. Як, в іншому, і яруси: не має значення, чи будуть це рюші, волани, бахрома або спадаючі шари спідниці. Незалежно від того, який фасон сукні ви виберете – повітряний, як у принцеси, вільний бохо або неймовірно жіночну «русалку» - всі моделі цього року будуть виглядати свіжо, оригінально і справді шикарно. У такому вбранні ви будете центром уваги протягом усього торжества.

Мінімалізм

Якщо ваше весілля можна описати скоріше як класичне, традиційне, елегантне чи сучасне, вам варто зупинити свій вибір на не менш актуальних в цьому сезоні мінімалістичних сукнях. На противагу розкішним рясно декорованим нарядам нареченої, простота, легкість і помірний декор даних суконь зроблять ваш образ ніжним і повітряним. Сукня, що практично не має декору, зачаровує своїм фасоном і здатна підкреслити саме вашу красу. У ній найкраще видно тонкощі крою – красиві рукави, завищену талія, чарівне декольте.

Плюс, сукня без декору або з мінімальною його кількістю може бути не обов'язково в підлогу: сучасні дизайнери пропонують як короткі і міді моделі, так і свого роду «тансформери» зі спідницею, що відстібається – так ви зможете продемонструвати оточуючим красу своїх ніжок. А прикрашають такі платтячка в цьому сезоні текстильні банти в найнесподіваніших місцях і декор квітами, але лише локальний.

Для прихильниць суворого мінімалізму також актуальними досі залишаються брючні костюми для наречених і весільні комбінезони, їх демонструють багато дизайнерів у своїх нових колекціях. Таке вбрання створить стриманий класичний силует. Так що, з огляду на таке розмаїття навіть серед мінімалістичних весільних нарядів, сучасним нареченим буде, з чого вибрати.

Максималізм або мінімалізм – що виберете ви?

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас