Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Куртка на весну – що вибрати?

Куртка на весну – що вибрати?
 

Навесні, як хоч трохи пригріє сонце, тут же хочеться скоріше зняти обридлий теплий верхній одяг і пройтися без нього. Однак погода ще така оманлива, і навіть якщо вдень пригріло сонце, поспішати роздягатися однозначно не варто – один порив прохолодного вітру або різка зміна температури, і ви тут же ризикуєте захворіти.

Важливою деталлю кожного жіночого гардеробу на весну є демісезонна куртка, яка рятує від перепадів температур, захищає від вологи і вітру. Про те, як вибрати стильну весняну кутку, ми розповімо далі.

Те, чого душа бажає

З настанням весни кожній жінці хочеться чогось абсолютно нового і свіжого, і це стосується не тільки суконь, спідниць або блуз. Стильна демісезонна кутка, актуальна і комфортна, також повинна доповнити список необхідних обновок. І якщо це так, тоді прислухайтеся до себе і постарайтеся вибрати той варіант, у чому вам буде максимально зручно, в решті решт, якщо ви почуватиметься не в своїй тарілці, то і носити часто нову куртку навряд чи станете, даремно витративши гроші. Не варто гнатися за трендами, головне – це ваші відчуття.

В цьому році, створюючи весняну колекцію, дизайнери намагалися максимально підкреслити природну красу, жіночність і ніжність кожної представниці прекрасної статі. Тому, вибираючи курточку, ви також повинні врахувати те, наскільки вона буде поєднуватися з вашим основним гардеробом, і чи будете ви почуватися в ній як справжня леді.

Само собою зрозуміло, що весняна кутка також повинна мати певні властивості: бути вітронепроникною і вологостійкою, адже погода навесні, ой, як оманлива і нестійка, і щоранку, виходячи з дому, потрібно бути готовою до всього. До того ж, хоч сонце вже відчутно пригріває, і вдень здається досить тепло, вранці і ввечері все ще досить прохолодно, і якщо раптом вам доведеться десь затриматися, то краще передбачити всі варіанти і придбати куртку на тонкій підкладці, яка буде хоч трохи зігрівати.

Новинки для модниць

Що з весняних куток буде на піку популярності цієї весни?

- Шкіряна косуха – це скоріше класика, зате її легко комбінувати з нарядами в різних стилях, до того ж вона дуже практична, а найсміливіші модниці можуть придбати шкірянку незвичайного кольору.

- Бомбер – улюблена модель багатьох дівчат знову в тренді, особливо актуальні подовжені куртки з різними принтами і декором, в цьому сезоні поєднувати їх можна з чим завгодно.

- Стьобані моделі – ідеальний вибір для ранньої весни, в тренді також подовжені моделі і трохи приталені кутки, при цьому колір ролі не грає абсолютно, так що можна вибрати все, чого душа забажає.

- Замшеві куртки заслуговують на окрему увагу, цей матеріал просто мега популярний цієї весни, тому куртка в коричневих тонах однозначно підкреслить ваше почуття стилю.

- Оверсайз кутки і моделі вільного крою також актуальні, на думку дизайнерів саме такі вироби, як ніщо інше, підкреслять вразливість і витонченість кожної жінки.

І ще одна модна тенденція весни 2017 року – це насиченість фарб і широка палітра кольорів. Хочете бути в тренді ?! Тоді будьте сміливішою, вибирайте яскраві незвичайні моделі, і без уваги з боку оточуючих цієї весни ви точно не залишитеся.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас