Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Конверти на виписку на весну: секрети вибору

Конверти на виписку на весну: секрети вибору
 

Народження дитини і виписка мами з новонародженим з пологового будинку – це особлива подія, яка буває тільки раз в житті. І, звичайно ж, всі рідні і близькі захочуть приїхати і привітати, та й без фотосесії цього урочистому моменту не обійтися, а тому і мама, і малюк повинні виглядати на всі 100%. Спеціально для малюків на цей випадок випускають красиві конвертики на виписку.

Само собою зрозуміло, що заради краси не варто ризикувати комфортом малюка, тому на весну і літо варто вибирати конверти, спеціально виготовлені для теплої пори року.

Як вибрати конверт на виписку на весну-літо?

Конверти на виписку часто грають роль не тільки конвертів, а й одеялок, а пізніше можуть ще і використовуватися як стильний аксесуар для коляски, поки малюк не підросте. Якщо підійти до питання вибору конверта уважно, то його можна буде використовувати ще кілька місяців після народження, економлячи сімейний бюджет. Що найголовніше для конверта?

Звичайно ж, комфорт, і це перший фактор, на який потрібно звернути увагу при покупці цього виробу. Серед асортименту сучасних магазинів можна знайти безшовні моделі, які не викличуть подразнення на шкірі малюка, подарувавши йому необхідний комфорт і затишок. Цей «одяг» не повинен сковувати рухів крихітки, дозволяючи їй вільно ворушитися і займати різні пози під час сну, тому брати конверт варто вже після народження, щоб правильно підібрати розмір. Як варіант, можна взяти конвертик і на розмір-два більше, таким чином, ви зможете використовувати його значно довше, поки малюк не підросте.

Другий момент, який не можна залишати без уваги – це матеріал. Для новонародженого варто брати конверт виключно з натуральних матеріалів, екологічно чистих, які не викличуть подразнення, алергії і парникового ефекту. Тому обов'язково перед покупкою варто особливу увагу звернути на склад тканин, з яких він виготовлений.

Зовнішній вигляд також має велике значення, особливо якщо ви плануєте фотосесію при виписці з пологового будинку. Тут варіантів на вибір безліч, і все залежить лише від ваших смакових уподобань, але якщо хочете і після виписки використовувати конверт, тоді краще відмовитися від моделей з великою кількістю рюш і воланів, вибравши щось більш практичне, наприклад, конверт зі знімними стрічками .

Універсальність – останній за списком фактор, який грає далеко не останню роль. Чого тільки не придумають сучасні виробники: серед асортименту магазинів можна знайти конверти, які легко трансформуються в дитячі ковдри, інші мають спеціальні кріплення для автокрісел, що дуже практично, якщо у вас є особистий автомобіль, і інші приємні доповнення. Так що якщо пошукати, то можна знайти досить універсальні і практичні варіанти, так конверт послужить не тільки одноразовим нарядом на виписку і для фотосесії, але стане однією з перших речей новонародженого.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас