Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Міжкімнатні двері: оригінальні варіанти обробки для стильного інтер´єру

Міжкімнатні двері: оригінальні варіанти обробки для стильного інтер´єру
 

Хто сказав, що міжкімнатні двері мають бути в тон підлоги або плінтусів? Так, це класика в оформленні інтер'єрів, до якої всі звикли. Однак проста класика зараз мало кому цікава, і в пошуках чогось нового, свіжого і оригінального дизайнери інтер'єрів пропонують звернути свою увагу на таку деталь, як міжкімнатні двері, зробивши її більш стильною. Вона може стати як незвичайним акцентом у вашому інтер'єрі, так і його головною родзинкою. Які можливі варіанти?

Двері в тон шпалер

Універсальне рішення, яке підійде для будь-якого стилю – це просто пофарбувати міжкімнатні двері в тон шпалер, а якщо шпалери мають певний візерунок, можна спробувати перенести його на двері або виділити основний колір інтер'єру і оформити двері в такому кольорі. Таке рішення найкраще виглядає на цільних дверях, без будь-яких візерунків, вставок і стекол.

Декор

Один з найпростіших способів прикрасити міжкімнатні двері – просто повісити на них картину, обклеїти оракалом або наклеїти молдинг. Як варіант, можна замовити оригінальну інтер'єрну вінілову наклейку і оформити двері за допомогою неї.

Чорне і біле

Чорні або білі міжкімнатні двері – це хіт цього року в оформленні інтер'єру. Виглядають такі двері дуже оригінально, вони ідеально впишуться як в інтер'єр в стилі хай-тек або модерн, так і в кімнату, оформлену в класичному стилі, якщо в дизайні інтер'єру також присутні хоч якісь інші деталі тих же тонів. Білі міжкімнатні двері до того ж візуально збільшать простір в кімнаті, чорні ж стануть справжньою родзинкою інтер'єру, такий підхід обов'язково оцінять ваші гості.

Більше контрасту

Інший варіант – пофарбувати міжкімнатні двері в тон шпалер або, навпаки, в якийсь яскравий неординарний колір. Тут так само, щоб інтер'єр виглядав гармонійно, тон двері повинен перегукуватися з кольором з іншими елементами в інтер'єрі, доповнюючи його. З іншого боку, міжкімнатні двері можуть стати і самостійним активним акцентом. Таке рішення буде дуже цікаво виглядати в монотонному інтер'єрі, наприклад, в стилі лофт: міжкімнатні двері зеленого або блакитного відтінку трохи пожвавлять його, а інтер'єр в сірих або бежевих тонах можна розбавити яскравими червоними або рожевими дверима, що теж вийде свіжо і оригінально.

Двері з дзеркалами

До того, що двері можуть бути зі склом, всі вже звикли давно, а як щодо того, щоб оформити міжкімнатні двері за допомогою дзеркал?! Таке рішення допоможе не тільки візуально розширити простір, але і зробити його більш об'ємним.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас