Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Топ-6 речей, які повинні бути в гардеробі кожного чоловіка

Топ-6 речей, які повинні бути в гардеробі кожного чоловіка
 

Мода змінюється дуже стрімко, і намагатися погнатися за всіма трендами і новинками просто неможливо, та й нема чого. Це стосується як жінок, так і чоловіків. Якщо хочете завжди виглядати стильно, тоді поповнюйте свій гардероб однією-двома трендовими речами за сезон, інші речі вибирайте з серії вічної класики, яка актуальна завжди.

Сучасні чоловіки не менше жінок хочуть виглядати стильно і привабливо. Так чи інакше, але в гардеробі кожного чоловіка завжди є речі, які ніколи не лежать без діла і знаходяться в постійному ужитку. Попереду весна і літо, тому пропонуємо увазі чоловіків список з 6 універсальних речей, маючи які в гардеробі, вам кожен день буде, що одягти, при цьому ви завжди матимете приголомшливо стильний зовнішній вигляд.

Шорти

У теплу пору року без них нікуди, та й хто захоче паритися в штанях, коли за вікном сонце і спека?! Тому, якщо у вас ще немає пари стильних англійських або улюблених універсальних джинсових шорт, вони просто зобов'язані з'явитися у вашому і гардеробі. Тим, хто ще тільки планує придбання такої обновки, рекомендуємо відвідати інтернет-магазин http://shoplife.od.ua/muzhskaya-odezhda/shorty/ - тут великий вибір актуальних і цікавих моделей від найкращих світових брендів. У них ви однозначно завжди будете виглядати стильно і привабливо.

Поло

Як не крути, але це класика, яка завжди підкреслює відмінний смак і любов до якісних дорогих речей, виділяючи свого власника з натовпу. Футболка поло – це унікальна річ, яка поєднує в собі щось середнє між офіційним і спортивним стилем, ошатним і простим образом, але завжди асоціюється з деяким шиком і достатком. До того ж, футболки поло – це ще і неймовірно зручно, вони чудово підійдуть для відпочинку як в місті, так і на природі.

Біла сорочка

Ще одна чисто класична річ, яка доречна завжди і всюди, незалежно від того, чи зібралися ви просто на роботу, на побачення в ресторан з коханою дівчиною або на прогулянку містом з друзями. Хоча б одна сорочка білого кольору ну просто зобов'язана бути в гардеробі кожного чоловіка, а в ідеалі їх, звичайно, має бути декілька: лляна для літнього пляжного відпочинку, бавовняна для офіційних зустрічей, вільного крою або оверсайз для прогулянок, відпочинку та розваг, і трохи приталена для походу на роботу.

Сонцезахисні окуляри

У теплу пору року без окулярів нікуди, і на цьому аксесуарі економити не рекомендуємо. Сонцезахисні окуляри можуть стати головним стильним акцентом вашого образу або його чудовим доповненням. При виборі окулярів радимо відмовитися від популярних авіаторів, які зараз носять усі, вибравши замість них більш практичні і цікаві моделі, типу клабмастерів або вайфайєрів.

Білі кросівки

Це той рідкісний випадок, коли трендова річ є основою базового гардероба. А ще це дуже красиво і неймовірно зручно, так що беріть і не пошкодуєте. Тим більше що білі кросівки обіцяють бути популярними ще не один сезон. Що ж, подивимося!

Лофери

Якщо білі кросівки завжди зроблять будь-який ваш відпочинок ще трохи більш комфортним, то стильні лофери не раз врятують ваші ноги від перевтоми при постійній біганині на роботі, виглядають вони неймовірно стильно і підходять практично під будь-який наряд.

Всі речі, перераховані в цьому списку, відносяться до категорії базових речей, а тому економити на їх покупці не радимо. Тут краще раз витратитися і купити дорогу якісну обновку, яка підкреслить ваше почуття смаку і неповторний стиль, та й носити яку ви зможете її ще не один рік.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас