Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Незвичайні товари для дому: порадуйте себе і близьких оригінальними інтер´єрними дрібницями

Незвичайні товари для дому: порадуйте себе і близьких оригінальними інтер´єрними дрібницями
 

Хорошим тоном завжди вважалося принести щось нове в будинок, де ви ще ніколи не були. Та й взагалі, приводів для того, щоб прикупити собі якісь обновки в будинок або піднести цікавий подарунок для дому друзям, досить багато: ювілей, день народження, Новий рік і Різдво, новосілля, переїзд, Великдень, зустріч старих друзів або навіть просто так, головне – щоб подарунок був дійсно потрібним і приносив радість своїм господарям.

Якщо ви збираєтеся на святкування новосілля до молодої сім'ї, тоді доречним буде практично будь-який подарунок в дім. Але якщо хочете, щоб ваш подарунок запам'ятався надовго і став оригінальним акцентом в інтер'єрі, то можете придбати щось з «аксесуарів» для кухні, як набір спецій, млинок для перцю, оригінальне блюдо або підставку під фрукти, коробку для чаю в пакетиках, магніт для ножів або підставку-органайзер для вина. Як варіант, якщо ви збираєтеся до близьких друзів, то можна підібрати і щось оригінальне для ванної: органайзер для рушників, лотос для паличок або кишенька для зубних щіток стануть чудовим доповненням будь-якого інтер'єру.

Молодій дівчині, безсумнівно, сподобається милий і оригінальний органайзер для косметики, білизни або прикрас, вішалки для сумочок або мила вішалка для шарфиків, з якою їх буде так зручно зберігати. Такі дрібнички потрібні завжди, але не кожна готова витратитися на них. Любителька здорового способу життя буде в захваті від пляшечки для води зі спеціальною ємністю для фруктів.

Окремо хлопцеві можна піднести вішалку для ременів або краваток, органайзер для годинників (як відомо, у справжнього джентльмена їх мало не буває), справжню кобуру, тільки для пива (просто незамінна річ для відпочинку) або набір органайзерів для подорожей – такий подарунок сподобається тому, хто не може всидіти на місці.

Ну, а зробити своє повсякденне життя трохи приємнішим можна, прикупивши щось з милих і оригінальних речей для кухні: тримач на каструлю для ложки, соусниці на тарілки, з якими так зручно їсти чіпси і відразу вмочати їх в соус, спеціальна тарілка для фісташок і насіння з глибокою ємністю знизу, куди можна відразу скидати шкаралупу, підсвічування для унітазу, електронні свічки... Ці дрібниці зроблять ваше життя приємнішим, комфортнішим і просто піднімуть настрій навіть після важкого робочого дня.

Приємних покупок!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас