Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Екскурсії Львовом і за його межами – що до смаку саме вам?

Екскурсії Львовом і за його межами – що до смаку саме вам?

Збираєтеся відпочити у Львові? Безумовно, ви знайдете, чим себе зайняти! Культурна столиця України пропонує нескінченні можливості для своїх туристів. Але щоб ваша поїздка не була безладною, щоб ви все встигли, і відпочинок був дійсно цікавим і насиченим, його все ж краще спланувати. Ми пропонуємо вам ознайомитися з найкращими екскурсіями Львовом і за його межами і заздалегідь вибрати ті місця, які ви хотіли б обов'язково відвідати. Отже, що до смаку саме вам?

Оглядові екскурсії для новачків

• Пішохідна екскурсія «Середньовічний Львів». Якщо ви вперше вирішили відвідати Львів, вам неодмінно варто виділити пару годин часу на оглядову пішохідну екскурсію по найкрасивішими архітектурними місцями Старого Львова.

Також, можливо, вам буде цікаво відвідати коротенькі пішохідні екскурсії «7 чудес Львова», «Дахи Львова», «Таємниці Львівських Левів», «Палаци Львова».

• Вечірня екскурсія на Львівському трамваї. Вона також не відніме у вас багато часу, але дасть можливість без втоми в ногах насолодитися романтикою вечірнього Львова. Під час поїздки на трамваї ви не тільки побачите наймальовничіші місця культурної столиці, а й почуєте цікаві легенди Міста Левів.

• Автобусна екскурсія передмістями Львова. У віддалених куточках Львова також є, на що подивитися. До таких пам'яток, як Личаківське кладовище, Високий Замок або Собор Святого Юра добиратися не дуже зручно, і це може зайняти дійсно багато часу. На автобусі ж екскурсія займе всього 2,5 години, а ви від професійного гіда почуєте цікаві легенди і факти про ці місця.

А якщо у вас є більше часу, неодмінно поїдьте на екскурсії Срібна і Золота підкова Львівщини – тут ви зможете дізнатися більше про дані міні-тури і забронювати один з них.

Тематичні екскурсії по Львову та за його межами

• Львівські підземелля. Якщо ви вже встигли побачити Львів у всій його красі, загляньте в його найстаріші підземелля. Впевнені, найзагадковіші місця, що ховаються під львівською бруківкою, їх легенди і містичні розповіді, не залишать вас байдужими.

• Львівський ботанічний сад. Чи знали ви, що Ботанічний сад Національного університету ім. І.Франка – один з перших в Україні і всій Східній Європі? Тут ви зможете насолодитися нескінченною різноманітністю квітучих рослин, в тому числі рідкісних, занесених до Червоної Книги, і екзотичних. Також подумайте про те, щоб відвідати Долину Нарцисів на Закарпатті.

Можливо, вам також буде цікаво зазирнути на такі екскурсії, як: «Спортивні досягнення Львова», «Львівська обсерваторія», «Відомі львівські жінки».

• Замки і монастирі. Таких екскурсій Львів вам запропонує дійсно багато: «Замки Закарпаття», «Почаїв і Джерело св. Анни», «Жовква та Крехівський монастир», «Кам'янець-Подільський», «Яремче, Буковель і Говерла» та багато інших цікавих місць, що приваблюють туристів з усього світу!

А якщо дозволять фінанси, обов'язково замовте політ на повітряній кулі над Львівщиною – ви не пошкодуєте!

Дегустаційні екскурсії для гурманів

• Традиції Львівської кухні. Хочете познайомитися зі смачними кулінарними пам'ятками Львова? Тоді ця екскурсія – для вас! Знамените Львівське пиво, кава, пампушки, пряники і штруделі, тістечка, марципани, шоколад і карамелі... На вас чекає просто величезна кількість смакоти і море цікавої інформації!

• Сиро-винний тур Закарпаттям. Що може бути смачніше за марочні закарпатські вина і свіжий екологічний сиру, приготований за швейцарською технологією? Також в цьому турі у вас буде можливість ознайомитися з культурою та кухнею п'яти головних етносів Закарпаття і побувати в найстаріших історичних місцях регіону. Про цю екскурсію можна говорити нескінченно, тому – ось сторінка, де ви зможете дізнатися все детально і замовити тур.

• Екскурсія на козячу ферму. Тут ви зможете спробувати такі сири, про які напевно навіть не чули. Всі вони виготовляються з найніжнішого козячого молока за французькою технологією, тому здивують своїм вишуканим смаком навіть найвимогливіших гурманів. Плюс, тут, на фермі скоро відкриється і свій рекреаційний комплекс – все для прекрасного і смачного відпочинку!

Як бачите, Львову і Львівщині є, чим вас здивувати, скільки б разів ви не відвідували цей край. Вибирайте екскурсії до смаку і не припиняйте подорожувати до Львова!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас