Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Валізи Roncato – справжня італійська якість!

Валізи Roncato – справжня італійська якість!

Серед розмаїття дорожніх аксесуарів особливо вирізняються валізи Roncato, що приваблюють, перш за все стильним та оригінальнім дизайном.

Roncato – одна з найвідоміших італійських компаній, що заробила славу та авторитет, передусім, високою якістю товарів, міцністю, надійністю та вишуканим італійським стилем.

Одна з головних переваг, якими приваблюють валізи Roncato – це великий вибір габаритів, тому ви зможете легко підібрати валізу саме для ваших потреб. Якщо ви часто відправляєтесь у кількаденні відрядження, вам знадобиться кейс-пілот від Roncato. Для повноцінної відпустки у складі всієї родини потрібно просто підібрати валізу-гігант.

В асортименті компанії представлені такі габарити:
  • Маленькі валізи до 60 сантиметрів та до 50 літрів;

  • Валізи середнього розміру, до 70 сантиметрів, та до 100 літрів;

  • Великі валізи, об’єм яких більше 100 літрів.
Не менш важлива особливість, якою вирізняються валізи Roncato – практичність та комфорт під час подорожей. Навіть якщо вам потрібно перевозити великі, громіздкі вантажі, вам буде досить просто скласти всі речі у валізу. Це все реалізовано завдяки правильній організації внутрішнього простору.

На виробництві валіз Roncato використовуються сучасні матеріали, впроваджуються інноваційні технології. Завдяки цьому валізи отримують надзвичайно великий ресурс використання, надійність у будь-якій ситуації та неповторний стиль. Широкий вибір моделей, оформлених у різних кольорових гамах та дизайні, дозволить вам підібрати аксесуар, що повністю відповідає вашому смаку.

Цікава особливість бренду Roncato – комплекти валіз, що вміщують дорожні аксесуари різних габаритів. Це дозволяє придбати валізи різних габаритів, оформлені в єдиному стилі. Як правило, в такі комплекти входять валізи Roncato маленького, середнього та великого об’єму. Маючи при собі такий комплект валіз, ви завжди зможете подорожувати з комфортом, тому що ніколи не переплутаєте свій багаж.

Розглянемо найбільш цікаві та затребувані серії продукції від бренду Roncato.

Валізи Roncato серії Life – це, насамперед, легкість та багатогранність. Серія валіз розроблена для користувачів, що більш за все цінують свободу. Тут ви знайдете велику кількість різних дизайнерських мотивів та кольорів, що відповідають вашому смаку. Панелі валіз виготовлені з нейлону, міцного та приємного на дотик.

UNO ZIP – серія увібрала в себе найкращі результати досліджень інноваційних матеріалів, відрізняється легкістю, гнучкістю, функціональністю та естетикою. Корпус виготовлений з якісного та міцного полікарбонату, з системою алмазних наконечників. Ця особливість повністю захищає валізу від подряпин та ушкоджень. Витончений зовнішній вигляд залишиться незмінним протягом довготривалого використання. Колісна система вражає маневреністю та безшумністю. Чотири колеса оснащені металевими підшипниками, а резинове покриття і поворот коліс на 360 градусів дозволять котити валізу без зусиль.

Валізи Roncato колекції Cruiser гармонійно поєднують форму, функціональність та неповторний стиль. Контрастні шви, яскравий логотип поєднуються з кольоровими захисними елементами, розміщеним на кутках корпусу. Панелі валізи виготовлені з міцного матеріалу – поєднання нейлону і поліестеру. Надійна колісна система, зручні телескопічна та бокова ручки гарантують комфорт транспортування багажу.

Серія Flexi – це квінтесенція комфорту та практичності, орієнтована на людей, що перевозять багаж у великому обсязі. Валізи виготовлені з поліпропілену, стійкого до пошкоджень та атмосферних явищ. Висувна телескопічна ручка, якісні, надійні колеса та вбудований кодовий замок гарантують комфорт і безпеку.

Валізи Roncato https://xn--80ahc2ahd4d.kiev.ua/ua/catalog/chemodany/roncato, найкращі ціни в Києві – безкоштовна доставка по Україні

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас