Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як вибрати і з чим носити повсякденну літню сукню

Як вибрати і з чим носити повсякденну літню сукню
 

Незважаючи на холодні дні час від часу, літо вже настало! А це означає, що зараз – саме час вибирати нову сукню на кожен день, в якій ви будете красуватися цього літа. Літня сукня, легка і зручна, що ідельно сидить по фігурі – маст-хев кожного жіночого гардеробу.

До речі, в цьому випадку експерти рекомендують купувати одну або дві сукні недорого (в залежності від ваших можливостей), але робити це як мінімум раз на рік. Завітайте в інтернет-магазин https://assorti-odessa.com.ua/g22162617-zhenskie-platya-leto, ми впевнені, що тут ви знайдете свою ідеальну літню сукню!

Як знайти свою ідеальну літню сукню на кожен день?

1. Довжина. Міні або максі, правильна довжина грає важливу роль не тільки в тому, як сукня виглядатиме на вас, але і наскільки комфортно ви будете в ній почуватися. Як правило, найбільш зручною і універсальною довжиною вважається трохи вище (або нижче) коліна – в такій сукні вам буде комфортно і вона всюди буде доречною.

2. Фасон. Тут справа така сама, як і з довжиною сукні. Ви повинні вибрати щось універсальне, що добре на вас сидить, і в чому ви відчуваєте себе комфортно. Чи любите ви трикотажні плаття в обтяжку, чи щось легке вільного крою, ви повинні вибрати те, в чому завжди будете почуватися привабливою. Найбільш універсальним вибором в цьому випадку стануть сукні-сорочки і А-силуету, неймовірно зручні і які підходять практично до будь-якого типу фігури.

3. Колір. Виберіть колір, який вам подобається носити, який надихає і дарує гарний настрій. Влітку, звичайно, актуальні яскраві і світлі кольори, але якщо ви віддаєте перевагу чомусь більш нейтральному, сміливо вибирайте такий колір для повсякденної сукні.

4. Декор. Подумайте про принти, шнурівки, відкриті плечі або вишивку. У своєму новому платті ви можете залишатися ніжною та жіночною або виглядати ефектно, привертаючи увагу оточуючих.

5. Сукня має легко і швидко одягатися і зніматися. Так як це буде ваша повсякденна сукня, вона має одягатися дійсно легко, щоб буквально в одну мить ви могли в неї вскочити і вийти з дому у всій красі!

З чим носити повсякденну літню сукню?

З легким однотонним светриком. Якщо на вулиці прохолодно або вітряно, одягніть зверху на улюблене плаття тонкий однотонний светр, в тон або контрастний, і ви отримаєте милий і затишний сет.

З жилеткою. Коротка, середня, довга, жилетки ідеально підходять для того, щоб поєднувати їх з сукнями. Відмінно виглядатиме джинсова жилетка з літньою сукнею або легка трикотажна (як ті, що ми носимо на сорочку).

З ременем. Стильний ремінець на талії або під грудьми не тільки підкреслить вашу фігуру, але і зробить повсякденну сукню більш нарядною.

З легінсами або стильними колготками. У поєднанні з простими легінсами або кольоровими колготками ваша повсякдення сукня матиме якісно новий вигляд. Просто спробуйте!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас