Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Сімейна відпустка в Греції: чому цю країну варто відвідати з дітьми

Сімейна відпустка в Греції: чому цю країну варто відвідати з дітьми

Одного разу побувавши всією сім'єю в Греції, ви захочете повертатися сюди знову і знову. Тут ви зможете насолоджуватися релаксуючою атмосферою островів, гостинністю і доброзичливістю місцевого населення, історичними місцями та пам'ятками на кожному кроці, синім небом, блискучими пляжами і мальовничими бухтами, до яких можна дістатися лише на човні. А ще тільки тут з усіх європейських країн ви зможете побачити черепах логгерхедів ...

Загалом, якщо ви ще тут не були, будьте впевнені, чудова Греція для відпочинку з дітьми – ідеальний вибір, про який ви ніколи не пошкодуєте!

Чому саме в Грецію?

• Безліч авіарейсів круглий рік, плюс, не тривалий переліт, а значить, ви не встигнете втомитися в дорозі.

• У Греції є 18 археологічних об'єктів Всесвітньої спадщини, включаючи Афінський Акрополь і Дельфи.

• У Греції більше 200 населених островів, що простягаються від узбережжя Афін до Криту.

• На Кіпрі навіть восени досить тепло – 18-20˚C.

• У Греції 12 Національних парків, включаючи морський парк Закінфа з декількома пляжами, де гніздяться черепахи логгерхеди.

Де саме відпочити в Греції?

Афіни

Одне з найбільш жвавих і галасливих міст Європи, тому Афіни – не найкращий вибір для тихого сімейного відпочинку. Але тут Акрополь, і в принципі дуже цікаво діткам постарше. Тому ви можете зробити, як роблять багато людей – отримати краще від двох світів: жити в Афінах і їздити на Пелопоннес (батьківщину Олени Троянської, Геркулеса і стародавньої Олімпії) з його сонячними пляжами і чистим блакитним морем.

Родос

Ідеально підходить для сімейного відпочинку. Старе середньовічне місто в центрі міста, розташованого на узбережжі, зачаровує всіх і кожного. Але якщо дітки більше зацікавлені в пляжному відпочинку, ніж в історичних пам'ятках, все це також є на Родосі. Цей острів розташований на півдні, як і Крит, тому тут буде тепло навіть в жовтні.

Крит

Найбільший з островів Греції і може похвалитися найдавнішими археологічними пам'ятками, найдовшим і найяскравішим літом і ідеальною природою для скелелазіння, бігу, походів і сходжень. Також тут є аквапарки, жваві міста, таємничі печери, руїни і мальовничі пляжі, тому нудьгувати на Криті вам точно не доведеться.

Корфу

Самий зелений острів Греції, і саме тут вирощуються деякі з найкращих сортів оливок в світі. А ще тут вам буде дуже цікаво подивитися старе місто, знамените своїми розфарбованими будинками і елегантним змішаним стилем з італійської, французької та колоніальної архітектури.

Чим зайнятися і що подивитися з дітьми в Греції

- Парк атракціонів «Allou Fun Park» - найкращий в Греції.

- Стародавня Олімпія, півострів Пелопоннес – місце походження Олімпійських Ігор.

- Печера Діктеон, Крит – згідно з легендою, тут народився Зевс.

- Аквапарк Water City, Крит.

- Музей Акрополь, Афіни – один з найкращих нових музеїв Європи, в якому ви зможете побачити фрагменти Парфенонського фризу.

- Археологічний музей Іракліон – один з найбільш повних і цікавих музеїв країни.

- Національний морський парк Закінфа, знаменитий черепахами логгерхедами і десятками інших видів. Також тут можна взяти прогулянку під вітрилом, що неймовірно сподобається дітлахам.

- Старе місто Родосу – тут ви зможете не тільки насолодитися Стародавньою Грецією, але і зустріти лицарів ордена святого Іоанна.

- Акрополь, Афіни – найбільш значимий символ цивілізації, найвідоміший акрополь в світі.

- Морський акваріум, Родос – один з найбільших акваріумів Греції, і весь він розташований під землею.

Як бачите, в Греції ви обов'язково знайдете, чим зайнятися, і зможете весело і цікаво відпочити всією сім'єю. Також прекрасно для відпочинку з дітьми підходять Іспанія, Болгарія, Туреччина, Хорватія і Чорногорія – ось сторінка, на якій ви зможете дізнатися більше про відпочинок в країні і вибрати свою ідеальний відпустку!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас