Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

7 переваг дитячого одягу LENNE

7 переваг дитячого одягу LENNE

До вибору зимового одягу підходять ретельно і уважно. Свіже морозне повітря і прогулянки в різну погоду зміцнюють імунітет і здоров'я дітей різних вікових груп. Щоб прогулянка приносила радість, важливо забезпечити дитині комфорт, свободу пересування і оптимальний температурний режим.

Популярних і перевірених часом виробників дитячого зимового одягу не так багато. До них можна віднести естонську торгову марку LENNE. Асортимент досить широкий, але основна продукція, це зимовий дитячий одяг Ленне - комбінезони, куртки, шапки і шоломи, рукавиці та краги.

У цій статті відзначимо 7 переваг зимового одягу і аксесуарів Lenne. Дізнайтеся, чому більшість батьків віддають їм перевагу.

1. Морози тепер не страшні. Завдяки утеплювачу Isosoft, дитина насолоджується прогулянкою навіть в сувору зиму. Костюми теплі, але в той же час дихаюча тканина не дасть перегрітися і спітніти. Кожен шов оброблений за спеціальною технологією, що збільшило показник вітронепроникності.

2. Легкість викликає здивування. Виробник LENNE довів, що теплий костюм буває комфортним і невагомим. До того ж під нього не доведеться одягати додаткові шари одягу. Безумовний плюс для маленьких дітей.

3. Надійний матеріал. Економні батьки забороняють дітям бігати, лазити, скаженіти на вулиці. Більше не доведеться турбуватися. Міцна тканина витримує активне носіння протягом декількох сезонів, зберігаючи презентабельний зовнішній вигляд і основні властивості.

4. Брудовідштовхуюча здатність. Часте прання призводить до втрати теплових властивостей. Тим більше, якщо перете костюм ввечері, повернувшись з прогулянки, він не встигне висохнути до наступного виходу з дому. Але що робити, якщо діти приходять додому, як поросята? В одязі Lenne матеріал не вбирає воду і бруд. Забруднення легко змиваються під душем.

5. Якісна фурнітура. Блискавка, застібки, штрипки і липучки виготовлені з міцного матеріалу. Кожна деталь настільки зручна і функціональна, що навіть маленькі модники зможуть акуратно розстебнути і застебнути одяг. Перший крок до самостійності.

6. Соковиті кольори і розкішні принти. Яскраві і спокійні тони, квіткові принти і геометричні фігури, хутряна обробка і привабливі аксесуари. Навіть вибагливі стиляги підберуть виграшний образ серед численних моделей.

7. Оптимальна ціна. Конкуренти LENNE наприклад – Reima, Huppa, Gusti за вартістю вищі, а якість така ж або навіть нижча.Тепер не потрібно витрачати час на пошуки відповідного костюма або комбінезона. Ідеальний вибір очевидний.

За матеріалами lenne.kiev.ua

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас