Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як організувати круте літо дитині

Як організувати круте літо дитині
 

Літо – найулюбленіша пора і у дорослих, і у дітей. І не дарма ж. Влітку можна навчитися кататися на роликах, з'їсти кілограм полуниці за раз і будувати піщані замки біля води. Ми підготували для вас добірку цікавих занять. Нехай це літо буде спортивним. Пора оздоровлюватися, ставати активнішими і міцнішими. Отже, поїхали.

Спортивне літо воно таке:

1. Активне. Купіть водні пістолети і влаштуйте з ними змагання. Почніть кататися на роликах. Влаштуйте сімейні забіги наввипередки. Або на велосипедах поїздіть по парку. А можна взагалі, виїхати за місто на пікнік і там пограти в бадмінтон.

2. Подорожуйте. Зробіть собі приємний вікенд – на вихідних поїдьте кудись недалеко. Зміна обстановки, розширення кругозору, гарний настрій і новий досвід вам гарантований.

3. Не варто забувати і піші прогулянки. Влітку вони особливо приємні. Відкриті тераси, фестивалі, фонтани і різні активності на вулиці для кожного на вибір.

4. Водні процедури. Літо неможливо собі уявити без річки, моря, пляжу.

5. Дворові змагання. Влаштуйте день естафет, чемпіонат з футболу або волейболу. При чому всім двором. Нехай це стане у вас традицією по неділях 2 години активних ігор на повітрі.

6. Літня вечірка. Просто так. Без приводу. Можна одягнутися як завгодно: смішно, по-піратськи або по-піжамному. Головне – це веселі ігри, танці, морозиво і велика компанія.

7. Нічого я не хочу. Пам'ятаєте слова цієї пісні? Так ось. Нехай це буде девізом вашого дня. День ліні.

8. День імені його. Або ж просто, день вашої дитини. Сходіть в її улюблений ресторан або на атракціон в парку. Подивіться разом мультик, який ваш малюк обожнює. Нехай сьогодні все робиться за бажанням дитини.

9. Вивчіть щось нове. Незвичайне і цікаве.

Нехай це літо буде особливим. І найкращим.

З повагою, дитячий клуб Champion Kids

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас