Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як вибрати службу доставки квітів

Як вибрати службу доставки квітів

Чи хочете ви відправити червону троянду жінці, що вам подобається, чи послати букет начальниці, хороша служба доставки квітів зробить все в найкращому вигляді! Вам не потрібно бігати по флористичних магазинах, витрачати час і сили на пошук ідеального букета, адже вибрати його можна всього в кілька кліків онлайн. Після цього квіти будуть доставлені в потрібний час у вказане місце і красиво вручені одержувачу. Але як вибрати хорошу службу доставки квітів, щоб все було саме так ідеально?

Порада 1: Почніть шукати заздалегідь

Якщо ваш вибір букета припадає на сезон свят або передсвяткові дні, у флористів може просто вже не виявитися потрібних квітів. Щоб отримати гарний і свіжий букет в період підвищеного попиту на квіти, зробіть замовлення трохи заздалегідь, адже флорист все одно збере свіжий букет безпосередньо перед відправкою, а кур'єр доставить букет в зазначений час.

Порада 2: Переконайтеся, що студія здійснює доставку в вашому місті

Виберіть компанію, яка займається доставкою квітів саме в тому місті, де живе одержувач (так букет буде максимально свіжим і доставлений вчасно). Або ж оберіть хорошу всеукраїнську службу доставки букетів, як http://www.sunrose.com.ua, що доставляє букети по всій країні і навіть за кордон.

Порада 3: Вибирайте сайт з можливістю відстежити замовлення

Замовляючи квіти онлайн, ви можете відчувати себе незахищеним від таких неприємностей, як невчасно доставлений букет або загублене замовлення. Тому замовляйте букетик на сайті з живими консультантами і можливістю відстежити своє замовлення – так ви будете впевнені в тому, що все йде за планом.

Порада 4: Почитайте відгуки, запитайте у знайомих

Запитайте у знайомих, можливо, вони знають хорошу службу доставки квітів в вашому місті. Якщо ж ні, просто почитайте відгуки клієнтів на сайті і виберіть флористичну студію, яка вам імпонує. Також можна пошукати незалежні сервіси з відгуками і почитати про обрану компанію – так ви будете впевнені, що даним відгукам можна довіряти.

Скориставшись цими простими порадами, ви зможете знайти для себе найкращий сервіс доставки квітів, що не раз стане вам в нагоді! Частіше радуйте коханих і близьких, даруючи їм квіти, адже вони цього варті!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас