Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як вибрати і з чим носити чоловічу парку

Як вибрати і з чим носити чоловічу парку

Бажаєте, щоб вам було дійсно тепло і комфортно цієї осені і зими? Тоді парка – безпрограшний варіант! Це дуже тепла і неймовірно зручна зимова курточка, що стане незамінною для сезону холодів. До того ж, вона насправді дуже універсальна.

Боїтеся, що купите парку і не будете знати, з чим її носити? Тоді ви повинні знати, що ця курточка з хутром дійсно універсальна, і носити її можна з чим завгодно, навіть з костюмом. Так-так, з діловим костюмом! Тому бігом вирушайте на інтернет сторінку магазину Bolf -  https://bolf.ua/ukr_m_%D0%A7%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D1%96%D1%87%D0%B8%D0%B9-%D0%BE%D0%B4%D1%8F%D0%B3-1892.html - за своєю новою модною паркою, тим більше, що саме зараз її можна купити за найвигіднішою ціною. А ми розповімо, як її вибрати і з чим носити.

Як вибрати чоловічу парку?

  • Вибирайте колір парки, виходячи з колірної гами вашого гардеробу. Якщо ви більше носите світлий одяг, значить, вибирайте і світлішу парку – бежеву, зелену, синю, сіру, хакі. Якщо ви частіше носите темний одяг або віддаєте перевагу різнобарвним образам, чорна парка – найкращий варіант, так як вона універсальна.

  • Синю парку купуйте, якщо у вас багато сірого, блакитного, синього одягу – так ви зможете створювати неймовірно стильні зимові образи. Якщо ж у вашому гардеробі переважає одяг теплих відтінків, зелена або коричнева парка стане вашим найкращим вибором.

  • Якщо ви ходите на роботу в костюмах, вибирайте чорну парку.

  • Парка має сидіти вільно, щоб під неї легко можна було одягти светр або піджак.

  • Чоловіча парка обов'язково повинна прикривати попу, але не бути довшою, ніж по коліно.

З чим носити чоловічу парку?

З діловим костюмом:
  • Ви можете ніколи не подумати одягти парку з елегантним костюмом. Але повірте, цей контраст виглядає дуже навіть стильно і свіжо. Але тут мова йде суто про чорну парку.

  • Якщо ви хочете виглядати не як чорна пляма, можете одягти під чорну парку костюм будь-якого кольору.

  • Переконайтеся, що парка і костюм підібрані правильно. Якщо піджак визирає з-під парки, значить ви купили або занадто маленьку парку, або занадто великий костюм (або і те, і інше).
З повсякденним одягом:
  • Парка будь-якого кольору буде чудово поєднуватися з будь-якими образами в стилі casual.

  • Якщо ви одягаєте темну парку і темний светр під неї, зіграйте на структурах. Наприклад, дуже цікаво виглядає високий комір светра або водолазки, що визирає з-під парки.

  • Ваша парка в будь-якому випадку повинна бути досить довгою, щоб прикривати попу, але поділ курточки не повинен знаходитися нижче колін.
Як сказав сам Майкл Корс: «Найкраще, що може бути у чоловіка в гардеробі – це практичні, але стильні речі. Парка з хутряним капюшоном поєднує в собі обидві ці вимоги!»

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас