Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як вибрати хороший подарунок новонародженому

Як вибрати хороший подарунок новонародженому
 

Якщо у вас поки що немає своїх дітей, вибрати вдалий подарунок новонародженому, який і сподобається, і стане в нагоді, буде непросто. Щоб ви могли хоч звузити вибір і придумати щось дійсно цікаве і варте уваги, ми зібрали для вас найкращі поради від молодих батьків з вибору подарунка дитині.

Порада 1: Враховуйте смаки молодої сім'ї

З народженням дитини, звичайно, життя молодих батьків змінюється, але смаки в основному залишаються колишніми. Тобто, якщо батьки малюка люблять класичні пастельні кольори, вибирайте відповідно і подарунок їх малюкові в пастельних відтінках. Якщо ж їм подобається все яскраве – такі речі вибирайте і для крихітки. Просто зверніть увагу, які речі носять молоді батьки, в яких кольорах витриманий їхній інтер'єр. А якщо сумніваєтеся, просо вибирайте щось нейтральне і симпатичне, але відмовтеся від класичних рожевого і блакитного. Загляньте в інтернет-магазин https://tosi.com.ua/ - тут ви знайдете безліч чудових ідей для подарунку немовляті.

Порада 2: Не купуйте одяг, розрахований на новонароджених

Так, ці маленькі речі 0 розміру такі симпатичні! Але справа в тому, що багато діток народжуються, вже ледь влізаючи в цей розмір. Крім того, зараз спостерігається тенденція народження великих дітей: в середньому зараз дітки народжуються на 20% більші, ніж 50 років тому. А ще врахуйте, що немовлята дуже швидко ростуть. Тому краще відразу вибирати річ для віку 0-3 місяців, так ви не прогадаєте. І обов'язково врахуйте пору року, щоб малюк встиг покористуватися подарунком.

Порада 3: Якщо хочете подарувати корисний подарунок, запитайте батьків

Зараз багато молодих батьків попередньо складають список бажаних подарунків, так званий wish-list. Запитайте, можливо, самі батьки підкажуть вам, що купити малюкові. Більшість молодих сімей отримують від родичів і знайомих речі для малюка, які носили їхні дітки, тому ви можете просто купити те, що і так є. Якщо ж батьки не складали список подарунків, просто подивіться, чого їм дійсно не вистачає.

Порада 4: Купіть щось, що батьки не можуть купити самі

Завжди найкращий подарунок – той, який ти не можеш купити собі сам. Тому пошукайте щось, що і порадує, і стане в нагоді, але на що молоді батьки не хочуть витрачати зайві гроші або що не можуть купити в силу інших обставин.

Порада 5: Подаруйте щось особливе

Якщо ви хочете, щоб ваш подарунок відрізнявся від інших, спробуйте мислити ширше. Якщо ви вибираєте практичний подарунок, то, звичайно, річ від бренду, що добре зарекомендував себе – найкращий вибір. В іншому ж випадку вибирайте щось гарне й злегка незвичайне, можливо, навіть ручної роботи. Це стосується таких дрібничок, як іграшки, мобілі на ліжечко, прорізувачі для зубів, таблички-написи з дитячим ім'ям в кімнату малюка і т.д.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас