Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Особливості карате

Особливості карате
 

«Бойові мистецтва починаються і закінчуються ввічливістю»
(Масутацу Ояма)

У нашій країні карате сприймають як боротьбу, як бокс. Але, насправді, тут зовсім інша філософія. Більш миролюбна і гармонійна. Це поєднання спорту, мотивації і сили. Тільки протистоїть вона нападу. А не сама нападає. Це дуже важливо. У карате існує два напрямки: техніка та бій. Дитина може сама вибрати, чи займатися їй тільки в одному напрямку, чи відразу в двох.

Ще хочеться відзначити, що тренування дуже сильно збагачують організм, формуючи міцний імунітет, здоров'я і довголіття. Подивіться самі, як люди в 90 років знаходяться в прекрасній формі і займаються карате. Адже ці тренування – це еліксир молодості, здоров'я і прекрасного самопочуття.

КАРАТЕ ДЛЯ ДІТЕЙ МАЄ ОСОБЛИВЕ ЗНАЧЕННЯ:

• Фізично відмінно розвиває: розтяжка, гнучкість, рухливість суглобів, правильне дихання, витривалість, нормалізація внутрішніх процесів і опорно-рухового апарату.

• Інтелектуальний розвиток: пам'ять і увага, концентрація і мислення.

• Характер. Він теж буде схильний до змін. З'явиться націленість на результат. А завдяки маленьким перемогам з'явиться віра в себе і в свої сили.

• Успішність. Закладені правильні установки – сильний характер, націленість на результат, не пасувати, долати труднощі – дають свої результати і успішність в житті у всіх сферах.

• Адаптація до соціуму.

• Людяність. Допомога одного, вміння приймати поразку. Слово честі і гідності. Все це формується наочно на заняттях дуже добре.

Крім того, ваша дитина стає більш спортивною, підтягнутою і міцнішою в усіх сенсах. Її не так просто налякати. Вона вміє слухати і виконувати доручення. Сама може прийняти рішення і не злякатися в складній ситуації. А ще дисципліна виходить на перший план. Так що, спробуйте зануритися в цей цікавий світ спорту. Вам точно не захочеться назад.

З повагою, дитячий клуб Champion Kids

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас