Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Калькулятор вагітності та календар для вагітних: корисні інструменти для майбутніх мам

Калькулятор вагітності та календар для вагітних: корисні інструменти для майбутніх мам

Ви вагітні?

Вітаємо і пропонуємо Вам декілька чудових інструментів від онлайн школи материнства “Стукіт серця” – календар для вагітних та калькулятор вагітності.

Наш календар для вагітних – це насправді унікальна e-mail розсилка, яка допоможе Вам дізнатися більше про усі зміни, які відбуваються у Вашому тілі у цей період, допоможе розвіяти сумніви та усвідомити, які ж саме процеси відбуваються із Вами та малюком у Вашому животику у даний момент. Ми пропонуємо Вам щоденник для самостійного заповнення та щотижневі листи із корисною, перевіреною та практичною інформацією. Уся інформація, якою ми хочемо поділитися із Вами – це перевірені практикою та досвідом, доведені та обґрунтовані дані та факти. У нашій розсилці Вам не траплятимуться незрозумілі медичні терміни (ми пояснимо усе, про що пишемо) чи необґрунтовані та невизнані світовою медичною практикою переліки діагнозів. Адже вагітність – це не хвороба, а природний для жінки стан, який суттєво змінить Ваше тіло та й загалом життя і дозволить, при тім, відкрити багато нового в собі та для себе.

Калькулятор вагітності – це один із корисних інструментів, котрий допоможе Вам визначити приблизний термін вагітності та орієнтовну дату пологів.

Отож, що ми пропонуємо:

- Калькулятор вагітності, який допоможе Вам самостійно знайти відповіді на важливі питання, такі як визначення терміну вагітності та приблизна дата пологів. Календар вагітності калькулятор онлайн – це спеціальна програма, розміщена на сайті онлайн школи материнства “Стукіт серця”, яка дозволить Вам самостійно провести розрахунки та визначити ймовірний термін і дату.

- E-mail розсилку з перевіреною та практичною інформацією, яка стане Вашим провідником у цьому чудовому періоді очікування малюка.

- Розроблений нами щоденник для вагітних.

Для кого створений “Календар вагітності” та кому він буде корисним:

- Ми створили цю програму та розсилку для вагітних та жінок, які планують стати мамами.

- Для тих, хто розуміє важливість усвідомленої вагітності та природніх пологів.

- Для тих, хто хоче розуміти усі зміни, які відбуваються із тілом майбутньої мами та особливості розвитку малюка у маминому животику.

- Для тих, хто хоче уникнути зайвого стресу, викликаного стереотипами та застарілими методиками.

З нами Ви отримаєте:

- практичний путівник для успішного отримання досвіду спокійної та щасливої вагітності;

- інформацію про найголовніші фізіологічні зміни в організмі майбутньої мами та розвиток малюка в її животику;

- дізнаєтеся про те, на що найчастіше скаржаться вагітні: як уникнути або мінімізувати можливі неприємні чи надто незвичні відчуття, котрі пов'язані із вагітністю;

- поширені діагнози, які “ставлять” вагітним жінкам та все, що варто знати про них;

- практичні поради від досвідчених акушерів-гінекологів, посилання на актуальні статті та багато іншої корисної інформації - усе стисло, доступно та цікаво;

- і звичайно, наш унікальний щоденник вагітності, який створений спеціально для цього періоду Вашого життя.

Наші переваги:

- уся інформація, яку ми пропонуємо Вам – це перевірені дані та корисні поради від фахівців онлайн школи материнства “Стукіт серця”;

- у нас Ви ніколи не зустрінете необґрунтованих рекомендацій, неіснуючих діагнозів чи непевних забобонів;

- ми зорієнтовані на природні пологи і материнство, на такий підхід орієнтуємо і наших читачок;

- ми щедро ділимося набутим досвідом, корисними лайфхаками та позитивним настроєм.

Як отримати калькулятор вагітності та календар для вагітних?

Калькулятор вагітності онлайн на сайті stykit.com.ua/ завжди до Ваших послуг на сайті онлайн школи материнства “Стукіт серця”, календар для вагітних – чекає на Вас там же ж. Оформити підписку дуже просто: перейшовши за посиланням і заповнивши коротку форму, Ви щотижня отримуватимете ретельно підібрану для Вас інформацію на Вашу електронну адресу.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас