Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Вибираємо квіти на 8 березня

Квіти на 8 березня

Квіти стали невід´ємним атрибутом Міжнародного жіночого дня. На 8 березня прийнято дарувати квіти не тільки своїй дівчині або дружині, а й мамі, бабусі, тещі або свекрусі, співробітницям на роботі. Загалом, всім тим жінкам, яким Ви хотіли б висловити свою вдячність, повагу й любов.

Для того, щоб Ваш подарунок виглядав щиро, слід ретельно добирати букет. Є кілька критеріїв вибору квітів:

• за типом зовнішності та віком жінки;
• за Вашим відношенням до жінки;
• за знаком Зодіаку.

Звичайно, ці критерії найкраще застосовувати в сукупності з особистими уподобаннями жінки. У цьому випадку прекрасний букет надовго залишиться в її пам´яті.

Вибираємо квіти за типом зовнішності та віком жінки

Дівчина, швидше за все, буде рада отримати легкий весняний букет (конвалії, проліски), упакований в різнокольорову соломку, прозорий папір або великі натуральні листя. Такий букет буде виглядати особливо оригінально, якщо його прикрасити дерев´яними намистинками або фігурками.

Для жінок середнього віку підходять екзотичні квіти, наприклад, стрелиція, глоріоза, протея або лілія. Також підійдуть букети середнього розміру лілових, яскраво-синіх або фіолетових відтінків. Якщо Ви даруєте квіти співробітниці, то краще за все букет обернути в папір срібного тону. Тоді подарунок одночасно буде виглядати і офіційно, і вишукано.

Для подарунка в домашній обстановці охоронниці вогнища слід підготувати що-небудь більш романтичне і тепле, наприклад, червоні або яскраво-червоні троянди. Особливим шиком буде, якщо серед тонких квіткових стебел улюблена жінка знайде намисто або кольє. Також добре тут підійдуть букети червоних або помаранчевих тюльпанів.

Для батьків у віці милішими серця будуть пишні букети з садових квітів, наприклад, із фіолетових орхідей або яскравих гладіолусів. Також без уваги не залишаться великі букети мімоз. Ну а букет бузку на початку весни по-справжньому всіх здивує.

Якщо букет призначений маленькій дівчинці, то найкраще підійде гілочка мімози або три світлих тюльпана.

А ось які троянди пропонують дарувати флористи, виходячи з віку жінки:

6-14 років - білі
14-18 років - кремові або рожеві
19-25 років - червоні
25-35 років - яскраво-червоні
старше 35 років – бордові.

Вид квітів скаже більше, ніж слова.

При купівляючи квіти намагайтеся думати про те, кому Ви хочете їх подарувати. Тоді вибрані інтуїтивно квіти, їх сорт і відтінки повною мірою відобразять Ваше ставлення до жінки, тому що будуть грунтуватися на Ваших почуттях.

Тим не менш, варто враховувати відповідність квітів Вашим відчуттям і побажанням.

Червоний колір, безумовно, висловить Вашу глибоку закоханість, будь це троянди, хризантеми, гвоздики або тюльпани. Намагайтеся, щоб букет з червоних троянд дістався «тільки тій єдиній», інакше Вас можуть зрозуміти двояко.

Букет з рожевих квітів є символом ніжності та свіжості. Деякі флористи вважають рожеві букети універсальними, однак, на думку інших, вони більше підходять для молодих мам. Такий букет можна дарувати і жінкам середнього віку, щоб підкреслити, що, незважаючи ні на що, вони як і раніше залишаються молодими і привабливими.

Бежеві і кремові тони відмінно підходять для жінки-берегині вогнища і спокою. Такі квіти ніби вказують на те, що «в домі, як і в наших відносинах, панують мир та взаєморозуміння». Також пастельні або жовті букети підійдуть бабусям і мамам, як символи спокою і затишку.

Для жовтого букету, як подарунка дівчині, у флористів виділено не краще позначення - знак розставання. Цей символ настільки розповсюджений, що краще уникати покупки жовтих троянд і хризантем. А ось жовті тюльпани або екзотичні квіти скоріше будуть символізувати щастя і радість.

Якщо Вам належить дарувати квіти екстравагантній або творчої особистості, для цього найкраще підійде самотня фіолетова, бузкова або синя квітка з довгим стеблом. Цим Ви покажете, що цінуєте її оригінальність і поважаєте, як особистість.

Нехай зірки підкажуть Вам, що подарувати

Ще одним оригінальним способом вибору квітів на 8 березня буде вибір кольорів за знаком Зодіаку. Тоді Ви зможете з гордістю сказати: «Люба, ці квіти обрали для тебе самі зірки».

Овен відповідає стихії Вогню, значить і квіти для представниць цього знаку Зодіаку повинні бути яскравими, такими що виділяються: помаранчеві, вогненні, червоні та жовті. Герань підтвердить лідерство та першість Овнів. Тюльпани висловлять Вашу пристрасть. Троянди відкриють в Овнах нові щирі почуття.

Для спокійних і врівноважених Тельців підходять ніжні білі лілії. А букетик пролісків чи конвалій викличе почуття ніжності, мрійливості і комфорту.

Близнюкам підходять білі, бежеві та кремові троянди. Вони вселяють у представників цього знаку довіру і спокій. Також Близнюкам відмінно підходять дрібні лісові квіти, маргаритки і ромашки.

Ракам в подарунок відмінно підійдуть букети з великою кількістю довгих листів і стебел. Непогано будуть виглядати довгі білі лілії в комбінації з очеретами.

Левам , як царям, слід дарувати великі яскраві букети. Яскраві півонії, гладіолуси, пишні хризантеми - все це відмінно підходить для гордих і граціозних представниць цього знака.

Діва буде рада букету з гвоздик та айстр. Ці квіти підкреслюють життєрадісність представниць цього чудового знака.

Терезам , як стверджують астрологи, краще всього підносити або хризантеми, або троянди. Головне, щоб букет був теплих тонів і круглої форми.

Скорпіонам , як імпульсивним і пристрасним особистостям, підходять бордові або яскраво-червоні півонії, троянди та гвоздики. Можна подарувати і орхідеї. Головне, щоб квіти підкреслювали всю ту пристрасть, яка так і б´є з представниць цього знака.

Козерогові наймилішим буде маленький букет з білих маргариток або тюльпанів. Дуже добре підійдуть і білі хризантеми.

Водоліям, як людям романтичним, але тим, хто любить екзотику, відмінно підійдуть калли, білі пишні орхідеї та лілії.

Риби порадіють букету з різноманітних дрібних квітів. Головне, щоб букет був різнобарвним. Також риб можуть зацікавити гілки бузку.

Пам´ятаєте, яким би способом ви не вибирали букет для жінки, головне, щоб це робилося від щирого серця.

За матеріалами dom.sibmama.ru

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас