Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Подарунки вчителю руками дитини

Подарунки вчителю руками дитини
 

Щороку ми намагаємося по-справжньому здивувати вчителів наших школярів. Пройшли вже ті дні, коли на День Вчителя всі отримували стандартний набір з букета квітів і цукерок, а класний керівник – можливо, щось іще. Ви теж ламаєте голову над тим, як оригінально привітати улюбленого педагога? Можливо, одна з наших ідей хенд-мейд подарунків – як раз те, що вам потрібно!

Закладка з подякою

хенд-мейд подарунки вчителям
Ви можете зробити з дитиною закладку у вигляді шматочка картону з аплікацією або роздрукувати готову картинку. Головне – напишіть улюбленому педагогу коротку подяку, наприклад, «Спасибі за те, що вчите мене писати нову главу в моєму житті». Зверху закладки зробіть дірочку діркопробивачем і прив'яжіть симпатичну стрічку.

Кімнатна рослина з подякою

хенд-мейд подарунки вчителям
Цей подарунок нічим не складніший. Замість звичайних квітів купіть красиву кімнатну рослину і вставте в неї шпажку з написом зі словами подяки. Або ж написом можна прикрасити сам горщик. Написати в цьому випадку можна «Спасибі, що допомагаєте мені рости». А можна виготовити такий подарунок і всім класом - тоді кожна дитина напише свою подяку або просто виготовить маленьку прикрасу для «вазонки».

Листівка з подарунковою карткою

хенд-мейд подарунки вчителям
Ваш малюк може виготовити листівку для улюбленого вчителя. А ви, щоб подарунок був ще й корисним, можете купити подарунковий сертифікат в одному з магазинів або салонів краси свого міста, і акуратно вкласти його в листівку. Такий подарунок неодмінно порадує вчительку, адже вона зможе сама обрати те, що їй до душі.

Смачний подарунок

хенд-мейд подарунки вчителям
Тут варіантів дійсно багато. Найпоширеніші з них:

• Кошик з фруктами, зібраний і упакований дитиною;

• Коробочка з солодощами ручної роботи – ви можете спекти з дитиною печиво у формі олівців, яблук, лінійок, навіть просто печиво з літерами... або замовити солодощі і красиво власноруч їх упакувати;

• Красива чашка, наповнена стіками кави або пакетиками чаю – такий подарунок не потребуватиме особливих витрат, проте не раз виручить улюбленого вчителя;

• Букет з цукерок, який ви також можете зробити з дитиною.

Як бачите, щоб порадувати вчителя, не потрібно витрачати багато грошей. Адже найприємніший подарунок – не той, який дорогий, а той, якому ви приділили свій час і увагу. Викладач напевно оцінить ваш творчий підхід і оригінальність подарунка!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас