Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Золоті правила для облаштування стильної та затишної спальні

Золоті правила для облаштування стильної та затишної спальні
 

Щоб ваша спальня була стильною і затишною, вона не обов'язково має бути просторою і з величезним вікном. Ці прості поради допоможуть вам облаштувати спальну кімнату своєї мрії – зробити її ідеальним місцем для відпочинку.

Як облаштувати стильну і затишну спальню?

Порада 1: Почніть з головного

Безумовно, найважливіший елемент будь-якої спальні – це ліжко. Вибрати ідеальні м'які меблі для своєї спальні ви зможете на сайті pufetto.com.ua. А вже від того, яким вони будуть, залежатиме і все інше.

Вибираючи постільну білизну, враховуйте кольори і текстури, присутні в кімнаті, щоб постіль не конфліктувала з інтер'єром спальні. Якщо ви не впевнені, вибирайте прості по дизайну постільні комплекти і накривайте їх покривалом нейтрального кольору. Спробуйте вибрати простирадло і підодіяльник в одному нейтральному кольорі, а родзинку внесіть за допомогою цікавих наволочок або покривала. Головне, пам'ятайте: спальня – це ваш куточок для відпочинку, і обрана постільна білизна має бути затишною за відчуттями і забарвленням. Тому, якщо ви оберете те, що вам подобається, ви не прогадаєте!

Порада 2: Зверніть увагу на підлогу

Подумайте про те, як ви будете прокидатися і куди ступати босими ногами. Звичайно ж, добре, якщо це буде м'який, теплий і пухнастий килим. Килими – невід'ємна деталь затишної спальні, вони створюють атмосферу домашнього тепла і привносять в інтер'єр цікавих текстур. Виберіть великий килим, який буде покладено під ліжко, або кілька маленьких килимків, які будуть розташовані навколо нього. І врахуйте: в спальні килим не буде зношуватися сильно, тому ви можете вибрати будь-який колір, який вам подобається.

Порада 3: Вибирайте основні кольори для спальні продумано

Як усі ми знаємо, кольори дуже сильно впливають на наш настрій і загальне самопочуття. Тому для спальної кімнати краще вибирати спокійні відтінки, які налаштовують на відпочинок. А внести родзинку в інтер'єр і надати йому індивідуальності допоможе картина, колаж з декількох зображень або інший предмет декору. Тут вибирати вам, але найкращими кольорами для предметів декору в спальні вважаються синій, зелений і нейтральні тони.

Порада 4: Тумбочки біля ліжка необхідні

Приліжкові тумбочки або хоча б комод (трюмо) необхідні в спальні не тільки для того, щоб було, куди поставити склянку води і покласти книгу, яку ви читаєте перед сном. Такі меблі чудово виглядають і відволікають увагу від ліжка. Єдине правило – не захаращувати її поверхню. Ще один хороший варіант – вишукана оттоманка, на якій так затишно відпочивати перед сном.

Порада 5: Більше зелені!

Рослини є невід'ємним доповненням кожної кімнати, і спальня – не виняток. Зверніть увагу на те, скільки природного світла потрапляє в вашу спальну кімнату, і в залежності від цього вибирайте рослину. Кімнатні рослини моментально пожвавлять вашу спальню, і ви щовечора будете з величезним задоволенням повертатися в цей куточок миру і спокою!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас