Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Який гейнер купити, опише компанія proteininkiev.com.ua

Який гейнер купити, опише компанія proteininkiev.com.ua

Гейнер – це білково-вуглеводна суміш, яка, перш за все, є доповненням до основного раціону, а не його заміною. Це означає, що не можна вживати подібного роду продукти на постійній основі без основних прийомів їжі. Також не слід очікувати від прийому гейнера будь-яких чудес у вигляді швидкого приросту загальної маси або різкого підвищення силових показників. Дана категорія спортивного харчування належить до біологічно активних добавок, а не стероїдів або інших гормональних препаратів.

Прийом гейнера має на увазі дефіцит добової калорійності, іноді брак білку, проте в 90% випадків основою суміші є вуглеводи і клітковина, тобто для добової потреби в білку найкраще купити протеїн (гейнер краще купувати в перевіреному магазині спортивного харчування "Proteininkiev"). Так, пропорції білків і вуглеводів у кожного виробника можуть відрізнятися: найпоширеніша – 30% білка + 60% вуглеводів, решта – це вітаміни, мінерали, ферменти, ароматизатори, клітковина.

Якщо ваша мета – просто набрати масу, то потрібно купувати гейнер, де найбільше вуглеводів. Так, якщо зріст атлета 190 см, а вага 60 кг, то найбільш оптимально купити гейнер, де переважно вуглеводи, а може і взагалі купити прості вуглеводи – мальтодекстрин. До речі, саме мальтодекстрин є вуглеводною основою практично у всіх виробників спортивного харчування.

Якщо мета – набрати м'язову масу, то найбільш розумний варіант – купити гейнер з високим відсотком білка. До таких можна віднести Pro Complex Gainer от Optimum Nutrition або True Mass від BSN.

Важливо розуміти: спортивне харчування – це доповнення до рекомендованого раціону в разі, коли немає можливості їсти нормально. Наприклад, ваша добова калорійність – 4000 ккал: отримати таку кількість зі звичайного харчування досить складно, іноді неможливо (враховуючи спосіб життя сучасної людини). Наприклад, ви з їжі отримуєте 3000 ккал, отже, додатково можна випити два коктейлі з білково-вуглеводних сумішей, де буде не менше 500 ккал. Більше вживати просто немає сенсу, так як в більшості випадків надлишок калорій йде в жир, що сподобається далеко не кожному поважаючому себе атлету.

До тренінгу і до харчування необхідно підходити з розумом, в іншому випадку буде тільки розчарування, яке в деяких випадках відбиває все бажання тренуватися.

Успіхів і натхнення, друзі!

Джерело: https://proteininkiev.com.ua/g3879943-gejnery-nabor-massy

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас