Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Взуттєвий гардероб чоловіка з 7 необхідних пар

Взуттєвий гардероб чоловіка з 7 необхідних пар

У наш час чоловіки приділяють все більше часу своєму гардеробу і зовнішньому вигляду в цілому. А, як відомо, хороше взуття – основа будь-якого чоловічого гардеробу. Спеціалісти інернет-магазину https://alexbell.com.ua/muzhckaya/ дають поради про те, як створити базовий чоловічий взуттєвий гардероб, з яким вам завжди буде, що взути, щоб виглядати на всі 100%!

Базовий взуттєвий гардероб чоловіка

• Чорні оксфорди або броги. Це формальні туфлі з прихованими шнурками або зовсім без них. Вони можуть бути з перфорацією або без, але якщо ви хочете, щоб ці туфлі були максимально універсальними, краще вибирайте мінімалістичний дизайн. У них ви будете ходити на найформальніші заходи, а також вони ідеально підійдуть для елегантних вечірніх виходів.

Дві пари менш формальних туфель. Звичайно, не багатьом чоловікам доводиться постійно носити костюми, багато хто одягається на роботу в стилі casual або smart casual (тобто, менш формально). Тому для роботи вам потрібно буде дві пари менш формальних туфель, які ви зможете змінювати протягом робочого тижня. Для цього підійдуть туфлі і мокасини зі шнурками зі шкіри або замші в чорному, коричневому або іншому нейтральному кольорі.

Зручні лофери або мокасини. Цю пару ви будете носити при будь-яких неформальних виходах – на прогулянки, по вихідних, на відпочинку... Тому вона має бути максимально зручною і бажано універсальною за дизайном (підходити практично під всі речі вашого гардеробу). Тут вибирайте на свій смак: лофери, мокасини, еспадрільі – будь-яка пара, в якій ви будете почувати себе на всі 100%.

Утеплені черевики. Звичайно ж, в нашому кліматі без теплого взуття не обійтися. Залежно від дрес-коду на роботі виберіть зручну і відповідну за стилем пару утеплених черевиків.

Кросівки. Мабуть, у кожного чоловіка повинна бути хоча б одна пара хороших кросівок. У них ви зможете гуляти на вихідних, їздити на природу і активний відпочинок. Плюс, для деяких сучасних образів білі кросівки просто незамінні. Та й коштують вони не так дорого, щоб не додати їх до свого взуттєвого гардеробу.

Будь-яка пара на ваш вибір. Виберіть ще одні зимові черевики або літні шльопанці, дивлячись чого вам в результаті не вистачає у вашому взуттєвому гардеробі.

З таким базовим гардеробом з 7 пар взуття вам завжди буде, що взути, яким би не був привід і погода!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас