Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Поздоровлення зі святом: 8 Березня - Міжнародний День Жінок

Вітання з 8 березня

1. Шановні жінки!
З ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято – 8 Березня. Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з жінкою.

Без вас, дорогі жінки, не було б стільки світла, любові і тепла. Ви наповнюєте будні яскравими фарбами, спонукаєте до шляхетних вчинків і добрих справ.

Жінка виступає берегинею роду, миру, злагоди і гармонії на рідній землі. Ми свідомі того, що без вашої підтримки, розуміння, ініціативності та творчої думки неможливі добрі переміни в нашому суспільному житті. Своєю плідною працею та силою духу ви звеличуєте батьківський край, примножуєте його успіхи і досягнення. Саме тому ми покладаємо великі сподівання на ваш значний внесок у створення благодатної атмосфери творення, в якій маємо всі працювати.

Велике спасибі вам, милі жінки, за материнську ласку і мудрість, ніжність і добре слово. Сердечно бажаємо вам, наші дорогі матері, дружини, доньки та сестри, нев’янучої молодості, радості та краси. Нехай вас ніколи не оминає турбота чоловіків, а прекрасні почуття дарують натхнення для нових творчих успіхів і життєвих перемог. Будьте коханими і кохайте, а ми, чоловіки, робитимемо все, аби ви почувалися щасливими.

2. Минуло кілька літ відтоді,
На небі зіронька зійшла,
Недаром кажуть у народі,
Та зірка щастя принесла
Одному з хлопців на землі.
У ясні оченьки твої
Я зазирнути нині хочу,
І щастя й долі побажать,
Нехай завжди вони зорять
Від радості. Лихої долі,
Щоб ти не звідала в житті.
Будь добра ти, і будь щаслива.
Весела, щира і красива,
У щасті-радості рости
І людям ти завжди неси
Промінчик щастя.

3. Милі, найкрасивіші та найчарівніші!

Весь чоловічий колектив [назва організації] вітає Вас з весняним святом - 8 березня. Бажаємо Вам міцного здоров’я, нев’янучої молодості на багато весен, кохання і гармонії! Щоб у Ваших ніжних душах завжди цвіла весна, у Ваших родинах були лад, тепло і затишок.

Нехай прекрасні почуття зігрівають Ваші серця і дарують окрилення для нових успіхів у сфері, якій Ви присвятили свої знання і таланти. Залишайтеся завжди такими ж неповторними, трепетними та загадковими.

І нехай Ваші улюблені і близькі чоловіки піклуються про Вас цілий рік, а не тільки в цей день. Ми від усієї душі приєднуємося до всіх побажань і поздоровлень, які Ви вже отримали і ще отримаєте.

Гарного Вам настрою і веселої хвилі!

4. Шановне жіноцтво!

Щиро вітаю найкращу половину нашої компанії з Міжнародним жіночим днем – 8 Березня! Зичу Вам, дорогі жінки, міцного здоров’я, щастя й сімейного благополуччя!

Нарешті довгоочікуване свято прийшло до нас на поріг. Адже саме цей день ми вважаємо датою остаточної перемоги весни над зимовими холодами, саме велика червона вісімка на календарі додає чоловікам снаги й бажання більше подобатися Вам, наші любі жінки, бути у Ваших очах сильнішими, добрішими, мудрішими.

Весна хоч і поступово, але невідворотно набирає обертів, а разом з нею – найкращі людські почуття, без яких неможливо уявити життя на нашій планеті. І саме прекрасна половина людства, її краса та ніжність асоціюється з пробудженням природи, коли ласкаві промінчики жіночих усмішок якось по-особливому починають обігрівати спраглі від зимових холодів чоловічі душі.

Особливо хочу підкреслити, що з тією роботою, яку виконують у нашій компанії жінки, далеко не завжди гідно впорається сильний і досвідчений чоловік. Ви завжди там, де потрібно тонко відчувати найтонші нюанси поставлених питань, чітко реагувати на найменші прояви чоловічої некоректності чи зверхнього ставлення до розв’язуваних проблем.

Тому від імені усіх чоловіків [назва компанії] дозвольте низько вклонитися Вам і ще раз побажати, аби всі Ваші мрії та найкращі побажання здійснилися якомога швидше. А також – найвищого Вам Божого благословення, душевного тепла і родинного затишку!

Ще раз із святом Вас!

5. Любі жінки!

Вітаємо Вас зі святом весни і молодості - 8 Березня. Бажаємо Вам бути завжди юними, красивими, ніжними та чуйними. І не лише у цей святковий день.

6. Вітаємо всю чарівну половину людства зі Святом жінок, весни та краси. Будьте завжди бажані, веселі, красиві. Щастя Вам, здоров´я та кохання. І нехай чоловіки будуть у Ваших ніг - не тільки в цей день, але й в усі інші 364 дні на рік!

7. Вітаю свою улюблену сестричку з Міжнародним Днем Жінок!

Бажаю щастя, здоров´я, успіху у житті і в майбутній роботі, нехай збуваються всі її мрії і плани. Бажаю, щоб сонечко завжди світило над її головою і в її житті ніколи не було дощу.

8. Любі жінки!

Прийміть сердечні вітання з нагоди чудового весняного свята - 8 Березня!

Все найсвітліше, що є у нашому житті – весна, радість, щастя, кохання, пов’язане з Жінкою – берегинею роду людського.

Бажаю Вам міцного здоров´я, великого жіночого щастя, добра, любові. Нехай у Вашому домі будуть спокій та добробут, а Ваші серця будуть зігріті теплом та повагою рідних і близьких.

Зі святом Весни, Вас!

9. Шумлять берези над рікою -
Про тебе шум той, діво мила,
Очей твоїх за самотою
Я не забув, дівчино мила.

Про тебе думаю щоднини,
Про тебе лиш, кохана моя,
Лише тобі одній жоржини
Дарую нині, мила моя.

З весняним святом поцілунком
Тебе вітаю, моя кохана,
І в горі і в щасті,
В радості й в смутку
З тобою я завжди, кохана!

За матеріалами vitau.org.ua

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас