Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як відсвяткувати Новий 2018 рік: прикрашаємо будинок

Як відсвяткувати Новий 2018 рік: прикрашаємо будинок
 

Як правило, готуючись до новорічних свят, особливо до самого передодня Нового Року, ми вибираємо наряд і декор для дому, з огляду на колір майбутнього року. Як відомо, наступаючий 2018 – рік Жовтої Земляної Собаки, а значить, для нього будуть актуальні всі відтінки жовтого – від розкішного золота до гірчичного і шафранового. Про те, що означає цей колір, і як декорувати ним будинок у переддень Нового 2018 року, читайте далі (а також трохи про інтер’єрні тренди в Рік Собаки).

Декорувати будинок до новорічної ночі 2017/2018 актуально усіма відтінками жовтого. Астрологи рекомендують комбінувати їх з нейтральними відтінками, особливо з чорним і синім. Щоб додати обстановці більше затишку і комфорту, виберіть посуд і металевий декор в мідних, бронзових і золотих відтінках – все це ідеально підійде під класичний інтер'єр.

На Сході жовтий колір вважається кольором мудрості і постійності. Він ідеально підходить господині 2018 року – Земляний Собаці. Також це колір сонця, енергії, світла, удачі, грошей, золота, багатства. Головний колір 2018 року несе радість, надію, енергію, мудрість, активність і духовний розвиток. Нестача же жовтого може привести до депресії, ослаблення імунітету і відчуття нестачі тепла. Жовтий підвищує самооцінку і дарує самовпевненість. Обожнювачі жовтого кольору – активні, соціальні люди з добре розвиненою інтуїцією.

Жовтим кольором рекомендують астрологи і прикрашати святковий новорічний стіл. Слідуйте китайській традиції і прикрасьте його свіжими квітами і апельсинами. В їжі господиня майбутнього року невибаглива. Для основної страви в будь-якому випадку вибирайте м'ясо – будь-яке. Але Собака не любить морепродукти. Зате солодощі припадуть їй до смаку, тому поставте на стіл цукерки, випічку, торти, тістечка і десерти; особливо добре, якщо ви можете зробити їх у формі собачок. Також поставте на стіл статуетку або фігурку собаки.

Трендові кольори для інтер'єру 2018

Від яскравого рожевого до насиченого жовтого – всі відтінки в цій гамі ви можете вибирати для оформлення свого інтер'єру в наступному році. А взагалі в рік Жовтого Собаки для інтер'єру будуть актуальні наступні групи кольорів:

- Перша група – рослинні кольори, що включають зелень, ягоди і синюватий колір яєчної шкаралупи. Ця палітра символізує здоров'я.

- Додати родзинку інтер'єру можна за допомогою одного з кольорів другої колірної гами – це грайливі відтінки: насичений жовтий, яскравий лаймовий і зелений, свіжий небесний блакитний.

- Третя палітра – продумана і навіть трохи ностальгічна. Вона включає такі кольори, як бузина, чистий бузковий і приглушений рожевий. М'яко і без різкого переходу можна освіжити інтер'єр, пофарбувавши одну стіну в один з ніжних приглушених кольорів даної палітри.

- Четверта – колірна гамма в стилі Tech, присвячена нашому стрімкому і невблаганному технічному прогресу. Це яскраві, соковиті, енергійні кольори: синій, зелений, фуксія, бузковий, бірюзовий і яскравий рожевий. Також в цей тренд увійшов «Діамантовий Білий» та «Заморожений Мигдаль», які, звичайно ж, можуть бути занадто важкими. Всі ці перераховані вище кольори краще робити акцентами, але не основними кольорами в інтер'єрі.

- П'ята група включає кольори самих різних культур, так би мовити, всі етнічні відтінки.

- Шоста група складається з різноманітних металевих відтінків, які набрали дику популярність останнім часом і зараз вважаються такий же класикою, як і нейтральні тони.

2018 рік Жовтої Земляної Собаки дарує нам багато можливостей. Так чому б не задобрити її, оформивши інтер’єр в її улюблених відтінках?

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас